-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
Sunucu Sistemleri
-
-
Ad Soyad
E** E**
-
-
-
Ticaret
4, (%100)
Merhaba Arkadaslar Opencart E ticaret sistemi son sürümü kurdum sorunsuz kullanıyordum fakat kaydolma ve şifre unuttum ile ilgili problem var
şifremi unuttum deyip mail adresimi yazıp gönder dediğimde bu hatayı alıyorum çözümü nedir acep ? teşekkürler
Warning: mail() has been disabled for security reasons in /home/egenetbi/public_html/system/library/mail.php on line 158Warning: Cannot modify header information - headers already sent by (output started at /home/egenetbi/public_html/catalog/controller/startup/error.php:34) in /home/egenetbi/public_html/system/library/response.php on line 12
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
53 / E
-
Meslek
Web Tasarım
-
-
Ad Soyad
D** K**
-
-
-
Ticaret
12, (%100)
Site ismini bana pm yollayın inceliyeyim
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Hocam yanlış hatırlamıyorsam bu sorun mail ayarları ile ilgili idi ben şu şekidle çözmüştüm
cpanelden mail açtıktan sonra e postaları listeyin hangi e posta adresini yazmak istiyorsanız siteye onun yanında posta istemcisi kurma yazar ona tıklayın açılan sayfada Mail Client Manual Settings yazıcak onun altındaki e posta bilgilerini opencart mail ayarları kısmına girin kaydedin sonra bide bu şekilde deneyin hocam.
1 kişi bu mesajı beğendi.
nuti
WM Aracı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Muhasebe
-