Zargana adlı üyeden alıntı

aeymen kardeşim hak edene hak ettiği değeri vereceksin. İleride de aynı anlayışla hizmeti sürdürürlerse hosting sektöründe 1 numara olmalarının önü açık. Veridyen'e geçene kadar 3 yıl boyunca Netİnternet müşterisiydim. Şimdi hakkını yemeyelim, bir gün bile sitede sorun yaşamadım, gözüm hiç arkada kalmadı. Yani tamamen kurumsal, güvenilir bir firma.

Ama fiyat/performans oranları oldukça kötü. Site hitim 2k'ya yaklaştığında CPU kullanımım %100'ü aşmaya başladı, ben de en üst paket kullandığımdan mecburen başka firmaya yani Veridyen'e geçtim. Şimdi aynı hit ile CPU kullanım değeri şu ana kadar %10'u hiç aşmadı. Üstelik fiyat olarak Netİnternet'e ödediğim fiyatın yarısını ödüyorum. Kısacası hem fiyatlar uygun hem de hizmet hızlı.

Bir de işin ticaret ahlakı yönü var. Bu forumda benim dışımdaki kullanıcıların yorumlarını da görmüşsündür. Diğer firmalar sana daha üst düzey paket satmaya çalışırken, Veridyen'dekiler "Bu kadar hit için VDS almanıza gerek yok" deyip sana daha ucuz bir paketi öneriyorlar. Tuhaf geliyor adama bu durum. Daha fazla para kazanmak yerine senin gereksinimine yetecek en uygun paketi öneriyorlar, senden daha fazla para koparmaya çalışmıyorlar.

Umarım gelecek yıllarda da hizmetleri böyle sürer de başka hosting şirketi aramayız.


Dediğiniz gibi, başka marka olmuş büyük firmaların hepsi bana sunucu tavsiyesinde bulundular. Hatta birinde sunucu deneyimi yaşayıp kahroldum resmen.
Veridyen paylaşımlı hostingde sıkıntı yaşamazsınız dedi, çok şükür yaşamıyoruz.
Üstelik sitelerimin çoğu opencart yazılım.
Tekrar diyorum, umarım hak ettikleri yere gelirler.
Kolay gelsin herekese.