[/CENTER]
FurkanOYMAK adlı üyeden alıntı
Hayırlı satışlar Fatih'im.Fatih ile 5 adet newsli sitem için çalıştım. Sağolsun kendi sitesi gibi ilgilendi ve masrafı fazlasıyla Adsense'den çıkardım.
Markamız onaylandığın da, yeni projemizi hayata geçiriceğiz.
Anlayacağın, seni baya baya yoracağız.
Kendisine kefilim, işleri oldukça kaliteli.
Düzenli olarak makalelerimi yazdırdığım insanlardan biridir kendisi. Yüzlerce makale alımı yaptım. Sorunsuz makaleler teslim etti. Hiç mağdur bırakmadı. Çok anlayışlı ve dürüst bir insan. Herkese tavsiye ederim.
Tekrar makale başlıkları attım Fatih. Skype'tan... Bakarsın.
Kısa sürede teslim etmen dileğiyle.
Sevgiyle kardeşim. :)
Seo Kurallarına Dikkat Eden Bir Kardeşimdir.
Makale Alanların Dikkat Ediçegi En Husus Nokta Seo kurallara Göre Yazımlarıdır Fatih Beyde Bu kurallara İtina İle Dikkat Ettiğini Gördüm.
Ek Olarak: 10 makale teslim alındı arkadaş çok güzel bir çalışma yapmış makaleler özgün ve ayrıca 150 kelme sipariş verdim hepside 150 den fazla 200 olanda var 250 kelime olanda var ALLAH razı olsun
ByImMortaL01 adlı üyeden alıntı
8 adet makale siparişi verilmiştir, & teslim alındı,makaleleri begendim, tavsiye edebilecegim kişi :) teşekkürlermuratsdemic adlı üyeden alıntı
5 adet makale alınmıştır. Sözünün eri.sevimliseytan adlı üyeden alıntı
makale Hizmeti alındı. Hem yaptığı iş ile hemde karakteri ile kesinlikle forumda çalışılacak kişilerin başında geldiğini düşünüyorumSanalSozluk adlı üyeden alıntı
30 adet makale verildi hızlı ve kaliteli şekilde teslim aldım.emrebeyazit adlı üyeden alıntı
Tavsiye ederim arkadaşla çalışıyoruz.googleseoekibi adlı üyeden alıntı
Makale hizmeti alındı, sorunsuz, arkadaşa güvenebilirsiniz gayet başarılıWebSitesiAdresi adlı üyeden alıntı
Makaleler teslim alındı.*********** adlı üyeden alıntı
Hayırlı satışlar Fatih'im.Fatih ile 5 adet newsli sitem için çalıştım. Sağolsun kendi sitesi gibi ilgilendi ve masrafı fazlasıyla Adsense'den çıkardım.
Markamız onaylandığın da, yeni projemizi hayata geçiriceğiz.
Anlayacağın, seni baya baya yoracağız.
Kendisine kefilim, işleri oldukça kaliteli.
Düzenli olarak makalelerimi yazdırdığım insanlardan biridir kendisi. Yüzlerce makale alımı yaptım. Sorunsuz makaleler teslim etti. Hiç mağdur bırakmadı. Çok anlayışlı ve dürüst bir insan. Herkese tavsiye ederim.
Tekrar makale başlıkları attım Fatih. Skype'tan... Bakarsın.
Kısa sürede teslim etmen dileğiyle.
Sevgiyle kardeşim.
Seo Kurallarına Dikkat Eden Bir Kardeşimdir.
Makale Alanların Dikkat Ediçegi En Husus Nokta Seo kurallara Göre Yazımlarıdır Fatih Beyde Bu kurallara İtina İle Dikkat Ettiğini Gördüm.
Ek Olarak: 10 makale teslim alındı arkadaş çok güzel bir çalışma yapmış makaleler özgün ve ayrıca 150 kelme sipariş verdim hepside 150 den fazla 200 olanda var 250 kelime olanda var ALLAH razı olsun
ByImMortaL01 adlı üyeden alıntı
8 adet makale siparişi verilmiştir, & teslim alındı,makaleleri begendim, tavsiye edebilecegim kişi teşekkürlermuratsdemic adlı üyeden alıntı
5 adet makale alınmıştır. Sözünün eri.sevimliseytan adlı üyeden alıntı
makale Hizmeti alındı. Hem yaptığı iş ile hemde karakteri ile kesinlikle forumda çalışılacak kişilerin başında geldiğini düşünüyorumkarnavalucubesi adlı üyeden alıntı
Makale hizmeti alındı, hızlı teslimat ve güvenilir bir profil kesinlikle tavsiye ederim.seogezegeni adlı üyeden alıntı
Güvenilir ve hızlı alışveriş için teşekkür ederiz.muhammettkaptan adlı üyeden alıntı
7 senedir e ticaretle uğraşmaktayım bir çok kişiyle makale tarafında ve aynı zamanda editör olarak çalıştım ama bu arkadaş gibi işini seven işini çok iyi yapana rastlamadım konusunda en profesyonel ender insanlardan biridir.emrebeyazit adlı üyeden alıntı
Tavsiye ederim arkadaşla çalışıyoruz.temafabrikacom adlı üyeden alıntı
oldukça kaliteli makaleler hazırladı, teşekkür ediyoruz.