Ben Dmoz'da editör olsam emin ol ben de kabul etmezdim seni. Kötü olduğu için söylemiyorum. Ama fazla acele ediyorsun. Daha 3 aylık bile olmamış bir site için sen 3 kere göndermişsin. Sen sıralamalarını vs baz alarak kendini haklı görüyorsun. Dmoz editörlerinin, siteleri, webmasterları alakadar edecek olan Google'da şu kelimede 1. sıra, Alexa'da şu değerleri var vs diyerek, kabul edildiğini zannnetmiyorum. Öyle olsaydı herkes senin gibi 2-3 ayda sitesini üst sıralara çıkarıp Dmoz'a girerdi ve oranın da çöpten farkı kalmazdı.

Acele etmek yerine sitenin 6. ayında tekrar dene. Gönderdikten sonra da yanıt gelmezse bir daha başvur. İki başvuru arasında da en azından 2 ay bekle. Kim bilir kaç tane site başvuru yapıyordur oraya. Dmoz'da editörlük yapanlar da senin benim gibi insan. Editörler muhtemelen sabah işlerine gidip akşam da evlerine geldiklerinde, o kısıtlı zaman aralığında siteleri kontrol ediyorlardır.

İlla tanıdığın mı olması gerekiyor demişsin. Bu laf hiç yakışmamış. Ben de sitemi Dmoz'a eklettim. Acele de etmedim. Sanırım ilk başvurumda kabul edilmişti. Sitemi açtıktan sonra, ben daha erken gönderdiğim halde daha 1 yıl bile dolmadan (11. ayda) kabul edildi. Benim de tanıdığım yoktu. Zaten siten, senin bahsettiğin kadar iyiyse ve acele etmezsen Dmoz'a da rahat bir şekilde eklenirsin.