BuyukHosting.com sitesinden birşey almamanızı ve konuyu okumanızı tavsiye ederim.
Bir ay önce Metin2 paketi satın aldım. Normalde kurulum maksimum 1 gün diyorlar. ve diğer sitelerde bu 30 dakika da teslim etme bilgisi veriliyor. taş patlasa 1-2 saatte teslim edilmesi gereken paketimi 2 gün içinde teslim ettiler.
Bende 2 gün beklemek istemedim ve ödediğim ücreti iadesini istedim ve faturanın kesildiğini ödemenin yapılamayacağını belirttiler.daha sonra ısrar ettikten sonra ancak kdv'si kesilerek ödenebileceğini belirtti. Ne bileyim böyle amatör bir firma olduğunu dedim insanlık hali olur dedim.1-2 saat içinde kesin teslim edilir diye dediğinde bekledim. ve 2 gün sonunda dediği saatte teslim ettiler.
Teslim tarihinin bu kadar gecikmesinin sebebi ise ellerinde Sunucuların tükenmesiydi. Bu konuda da stokda yok diye bir ibare de çıkmamıştı ve ben o paketi satın alınca hiçbir bilgide verilmedi.Ayrıca destek sisteminden de ben hangi paket alacağımı da belirttim.Elimizde o sunucudan kalmadı diye bir bilgi de verilmedi.
Paketi 2 gün sonra aldıktan sonra oyunu incelemeye içeriğini tek tek kontrol etmeye başladım.Daha oyunu da açma gibi bir düşüncem yoktu. Sistemi tamamen düzenleyip herşeyi oturup açmayı düşünüyordum.
Paketi aldıktan 6-7 gün sonra oyun içinde bazı item ve zırhlarda sorun olduğu, bazı yerlerde türkçe karakter hatalarının olduğunu belirttim. Bu konuda yardım istedim CANLI DESTEK'den .destekdeki arkadaş ise fileslerin toplu olacağını söyledi. bende ne zaman olacağını sordum. Oda şuanda böyle bir çalışma olmadığını söyledi.
(Fakat Canlı destek sistemini sadece satış öncesi destek olarak kullanıyorlarmış.)
Bende biraz beklemeye karar verdim.Baktım bir sonraki ay da gelecek. Ay girmeden de site sahibiyle direk konuşmaya karar verdim ve destek sisteminden konu açtım.
Fileslerde hataların olduğunu belittim.video çekmemi söyledi ve detaylı şekilde örnekler halinde videoları da resim çekimlerinide yolladım. En kısa sürede ilgileneceğini söyledi fakat zaman veremiyormuş.
Bu arada son güne bu konuyu bırakmamıda beni suçlu bulmuş.aldıktan sonra canlı destekden yazdığımı söyledim bu konuda kanıtlarınıda kendisine attım. Bu sefer de Canlı destekde sadece satış öncesi destek veriliyor diye cevap verdi. Bende kendisine satış öncesi destek varsa o zaman desteğe yönlendirmesi gerekiyor dedim.bilmediği şeyi kafadan sallaması gerekmiyor dedim.
Daha almış olduğum paketi şuanda boş olarak geçirdiği için askıda bekletmesini istedim. 40 TL lik eklentilere tekrar para vermemek için. Fakat öyle birşey olamaz zamanında ödeme yapılmaz ise Eklentileri tekrar almam gerektiğini belirtti.
Ödeme konusunda normalde hiçbir zaman ödemem demem fakat aldığım hizmeti düzgün alamıyorsam hizmeti düzgün alana kadar ödeme konusunda da beklemeye alırım.site sahibi beni bekletecek. ben de kullanmadığım ay için ödeme yapacağım..
Buyukhosting.com daki Gördüğüm sorunlar:
1-Canlı Desteğe bakan Mert Bey ; Hiçbir detay konusunda bilgisi olmamasına rağmen cevap vermesi yanlış.Ayrıca canlı destekden yazılan birşeyin önemli olan konunun site sahibi ile paylaşmaması.
2- Sunucu kurulumlarının geç teslim edilmesi .( elinde sunucum yok demesine rağmen yine sitenin hatasıdır.Sitede Stokta Yok demesi gerekir.
3- Fileslerinin birini kullandım fakat bence biri sorunlu ise hepsi sorunludur. Çoğu itemler giyinmiyor. giyinme hakkı versede sistem hata veriyor. bazı itemler envanterde görünmüyor görünse bile item görünmüyor onun olduğu yere item koyulmuyor.
4- Amacları sadece para kazanmaktır. Hizmet etmek değil.
5- Metin2 paketleri böyle ise bana göre diğer şeylerdende uzak durulması gerekir.
6- Hiçbirşeyin altında kalmıyorlar. Herşeyin bir hazır cevabı vardır. %100 Müşteriyi haksız yapmaya çalışıyorlar. ( Ben de hatalıymışım.Canlı destek yerine destek sistemini kullanmam gerekiyormuş. :) )
7- Filesin düzeltilmesi konusunda bi sorunum yok. pat diye filesin düzelmesini de beklemem. fakat 1 ay askıda hesabımı bekletebilirdi. o zamana kadar da fileslerin güncellemesini de yapabilirdi.
8- Sorun 65 TL değildir. Sorun düzgün bir şekilde hizmet alamıyor olmamdır. Hizmet alamadığım birşeye bir daha 25 TL Bile olsa neden ödeme yapayım.
9 - Destek Sistemleri biraz sıkıntılı , sanırım 1 kişi ilgileniyor. Destekleri de çok kötüdür. bende canlı destek açıkken ordan sormak istedim.canlı desteğe bakan kişi destek sistemine bakmıyor sanırım.
10 - Bana Göre çok AMATÖR bir hosting sitesidir.
11- Sizde bu siteden hizmet alırsanız haklı olduğunuz durumda haksız olabilirsiniz.
12 - Filesleri hatalıdır. (1-120 Betalı Emek Files) denenmiş ve Başarısız ve hatalı bir filestir.
13- İlk kez mt2 paketi aldım. Oyun dosyalarına ulaşım yok sanırım. hataları bende düzeltemiyorum yada birine düzelttiremiyorum.
Demek istediğim şey buyukhosting.com dan birşey almanızı önermiyorum.
Hosting, Reseller ve Sunucu için YNTPlus 'u ziyaret edebilirsiniz.
Reseller aldığım tarih : 23/03/2015
Sunucu aldığım tarih : 30/08/2016
biri 6 ay oldu biride 22 gün sonra tam 2 yıl olacak.
Destek sistemleri süper desem yalan olur.Süper ötesi destekleri mevcut yeterli kadroları bulunuyor.Ayrıca ilgi alanına girmiyorsa bile. 20:00 da arkadaşım gelecek konuyla ilgili daha bilgili arkadaş size dönüş yapacak diye bilgi veriliyor. kafadan sallamıyorlar.
Bu arada bazı aylarda 6-7 belki de 10 gün daha da geç ödediğimde oldu . pat diye para demediler veya sunucuyu kapatmadılar. Ödemeyecek olsam zaten yazarım.
metin2 paketleri satsa onuda Ynt.com.tr den alırım.adamlar işlerinin hakkını veriyor.
Bu yüzden de özellikle metin2 paketlerini Buyukhosting.com dan almayınız. diğer şeyler için birşey diyemem ama yinede onlarıda önermem.Çünkü çok aşırı amatör çalışıyorlar. 1 Kişi ile hosting firması işlemez.
Okuduğunuz için teşekkürler.
Bildiğiniz Sağlam metin2 paketleri satan uygun site varmı . Bana bu sorunları yaşatmayacak bir firma arıyorum :)
Kesinlikle iftira değildir.Paket aldığıma dair resimler.