Yazı içi aynı başlıktaki diğer yazılara otomatik linkleme yapan eklenti!

Site içi SEO(On-Page SEO) 'nun önemini herkes farkındadır. Peki site içi SEO 'nun altın kuralı olan site içi linklemeyi ne kadar iyi yapabiliyoruz? İşte Auto-Linker eklentimiz tam bu sırada sizlere büyük kolaylık sağlamakta. Sitenizdeki tüm makalelere tek tıkla içinde o makalenin başlığını geçirdiğiniz makaleye otomatik olarak bağlantı ekler, bu ne demek? A ve B başlıklı iki makalemiz olsun. A başlıklı makalenizde "B içeriğinde anlattığımız gibi..." cümlesini geçirdiğinizde B makalesine link ekler. Bu sayede hem A makalenizi okuyan ziyaretçinin B makalesi ilgisini çeker ve orayı da ziyaret ederek sitenizde dolaşmış olur, hem de arama motorları(Google, Yandex...) botları bu linkleri görür ve o sayfaları da tarar. Bu sayede botlar sitenizde daha çok vakit geçirir. Bu tekniği çoğu büyük siteler kullanmaktadır.

Yönetim Paneli
-Linklerin rengini;
-Linklere özel CSS kodunuzu;
-Linklerin yeni sekmede açılacağını yönetim panelinden tek tıkla ayarlayabilirsiniz.



Eklentinin Sitenize Faydaları;
+Google sitenizde daha çok dolaşır; güncellenen içeriklerinizi daha çabuk fark eder ve indexler, bir süre sonra sitenizdeki her türlü değişikliği anında görür ve dolaylı olarak index hızınız artar.

+ Ziyaretçiler sitenizdeki linki görür ve bağlantıya tıklar, hitiniz artmış, sitenizde geçirilen süre artmış, daha fazla sayfa görüntüleyecekleri için de geliriniz artmış olur.


Yazı İçi Ekran Görüntüsü


DEMO: http://demo.bakiryazilim.com/magsense/bilim-adamlarindan-suda-yuruyup-ziplayabilen-robot-bocek/

Auto-Linker eklentisi lisans başına 50TL'dir. Ek lisans başına +25 TL'dir. Sınırsız lisans için iletişime geçiniz.


Ödeme; Finansbank, Fibabank, İş Bankası, Ziraat Bankası, EFT

İLETİŞİM;
- Skype & E-mail: sembolmurat@hotmail.com
- PM, 7/24 iletişime geçebilirsiniz.

Konu multidir.