lostyazilim
tr.link

Ayağım çıktı :(

30 Mesajlar 5.066 Okunma
lstbozum
tr.link

uslanmaz91 uslanmaz91 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek Baggi Tekstil A.Ş
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

Teşekkürler arkadaşlar.

mertaluc adlı üyeden alıntı

Bence buradan tavsiye isteme kimsede doktorculuk oynamasın bence git doktora en iyisini o bilir. Geçmiş Olsun.

Haklısınız hocam. ben zaten ilaç anlamında demedim belki eskiden aynı durum yaşamış olan vardır. Belki incilmemesi için yapmam gerekenleri söylerler diye sormuştum.
İyi dileğiniz için teşekkür ederim.

ArtemisTr adlı üyeden alıntı

Çok geçmiş olsun. Bencede bir doktora görünün.

Teşekkürler hocam.

Quadrini adlı üyeden alıntı

Her şeyden önce Biz Doktor Değiliz Ve Her Hangi Bir Tavsiye Vermek Doğru Değil lakin ağrılara karsı yukarıda arkadaşımızın önerdiği jeller doğrudur ve ağrı olmasına karsın sizi oldukça rahatlatacaktır. Bilindiği üzere hiç bir kırık ve çıkık artık eskisi gibi değildir zira kemik yapısında bir kıkırdak vardır ve onun yüzeyi zarar görmektedir. Bu nedenle çabuk iyileşme gösterecektir fakat bundan sonra korumak gerekir ve çok soğuk havalarda sıcak tutmalı yoksa sızı yapabilir.
Fakat tekrarlıyorum biz doktor değiliz ve verdiğimiz bilgiler ancak ve ancak duyduğumuz veya okuduğumuz bilgilerdir ve %100 güvenilir değildir. İnternet üzerinden verilen tavsiyelere de doğru bulmuyorum neticede hepimiz eğitimli insanlarız.
Ek olarak geçmiş olsun dileklerimi sunar ve bu kazadan dolayı spordan vazgeçmemenizi dilerim.

Teşekkürler hocam. Çok haklısınız, sporu bırakmam hayatta spor sağlıktır. Bu bir nazar boncuğu oldu beni vazgeçiremez asla spordan :)

Tekrardan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun hepinizden.

Ek Olarak:

Teşekkürler arkadaşlar.

mertaluc adlı üyeden alıntı

Bence buradan tavsiye isteme kimsede doktorculuk oynamasın bence git doktora en iyisini o bilir. Geçmiş Olsun.

Haklısınız hocam. ben zaten ilaç anlamında demedim belki eskiden aynı durum yaşamış olan vardır. Belki incilmemesi için yapmam gerekenleri söylerler diye sormuştum.
İyi dileğiniz için teşekkür ederim.

ArtemisTr adlı üyeden alıntı

Çok geçmiş olsun. Bencede bir doktora görünün.

Teşekkürler hocam.

Quadrini adlı üyeden alıntı

Her şeyden önce Biz Doktor Değiliz Ve Her Hangi Bir Tavsiye Vermek Doğru Değil lakin ağrılara karsı yukarıda arkadaşımızın önerdiği jeller doğrudur ve ağrı olmasına karsın sizi oldukça rahatlatacaktır. Bilindiği üzere hiç bir kırık ve çıkık artık eskisi gibi değildir zira kemik yapısında bir kıkırdak vardır ve onun yüzeyi zarar görmektedir. Bu nedenle çabuk iyileşme gösterecektir fakat bundan sonra korumak gerekir ve çok soğuk havalarda sıcak tutmalı yoksa sızı yapabilir.
Fakat tekrarlıyorum biz doktor değiliz ve verdiğimiz bilgiler ancak ve ancak duyduğumuz veya okuduğumuz bilgilerdir ve %100 güvenilir değildir. İnternet üzerinden verilen tavsiyelere de doğru bulmuyorum neticede hepimiz eğitimli insanlarız.
Ek olarak geçmiş olsun dileklerimi sunar ve bu kazadan dolayı spordan vazgeçmemenizi dilerim.

Teşekkürler hocam. Çok haklısınız, sporu bırakmam hayatta spor sağlıktır. Bu bir nazar boncuğu oldu beni vazgeçiremez asla spordan :)

Tekrardan tüm arkadaşlara teşekkürlerimi sunuyorum. Allah razı olsun hepinizden.

wmaraci
reklam

simal25 simal25 Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 30.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek gıda tekniker
  • Mesajlar 142
  • Beğeniler 1 / 9
  • Ticaret 2, (%100)
geçmiş olsun

Ozden Ozden Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 04.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 183
  • Beğeniler 44 / 25
  • Ticaret 0, (%0)
Geçmiş olsun...

Shakedown Shakedown Forza BEŞİKTAŞ Kullanıcı
  • Üyelik 18.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek Çevre Mühendisi
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad G** G**
  • Mesajlar 1708
  • Beğeniler 225 / 548
  • Ticaret 60, (%100)
Öncelikle geçmiş olsun;
Tedavinizi uzman bir ortopedist hekim mi yaptı acaba yoksa halk arasında bilinen ve dediğiniz gibi ''kırıkçı-çıkıkçı'' adı ile bilinen kişi mi yaptı? İleriye yönelik zamanlarda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız bence doktora görünmelisiniz.Tanıdığım bir kaç kişide '' arkadaş ve aile '' içinde tanıdıklarımda ilerde nüks ettiğini gördüm.Siz siz olun sağlık konusunda her zaman eğitimini almış uzman kişilere görünün.
Melek

kişi bu mesajı beğendi.

"Tabiatın isteklerini anlamazlıktan gelen, cezasını görür." [Balzac]
wmaraci
wmaraci

• Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

Teşekkürler arkadaşlar.

Shakedown adlı üyeden alıntı

Öncelikle geçmiş olsun;
Tedavinizi uzman bir ortopedist hekim mi yaptı acaba yoksa halk arasında bilinen ve dediğiniz gibi ''kırıkçı-çıkıkçı'' adı ile bilinen kişi mi yaptı? İleriye yönelik zamanlarda sıkıntı yaşamak istemiyorsanız bence doktora görünmelisiniz.Tanıdığım bir kaç kişide '' arkadaş ve aile '' içinde tanıdıklarımda ilerde nüks ettiğini gördüm.Siz siz olun sağlık konusunda her zaman eğitimini almış uzman kişilere görünün.

Hocam çıkıkçıya gittik , sağlık güvencim olmadığı için birde öğrenci olduğum için evden uzak, çıkıkçıya gittik. İnsallah birşey olmaz :S

Teşekkür ederim.

wpuzmann wpuzmann Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 13.07.2011
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek seo uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 772
  • Beğeniler 108 / 61
  • Ticaret 4, (%100)
Kardeşim, Şişliği ala bilmek için lasonil sürmeni tavsiye ederim.

• Üyelik 01.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Konum Manisa
  • Ad Soyad E** U**
  • Mesajlar 872
  • Beğeniler 100 / 104
  • Ticaret 15, (%100)

wpuzman adlı üyeden alıntı

Kardeşim, Şişliği ala bilmek için lasonil sürmeni tavsiye ederim.

Teşekkürler kardeşim. Hemşeri tanıdık var onun söylediği merhemi aldım inmeye basladı.

mavice mavice WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 27.11.2010
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek
  • Mesajlar 542
  • Beğeniler 145 / 133
  • Ticaret 1, (%100)
Geçmiş olsun..
Doktora gitmeniz, bu konuda eğitimli kişiden tavsiye almanız mantıklısı..

mavice.net

Yrlmz Yrlmz WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 24.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Kamu
  • Konum Konya
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 794
  • Beğeniler 24 / 137
  • Ticaret 5, (%100)
geçmiş olsun.Allah acil şifalar versin

Elbet birgün...

Bipixel Bipixel Vicdanın senin kıblendir. Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Kıdemli SEO Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad O** T**
  • Mesajlar 2348
  • Beğeniler 727 / 726
  • Ticaret 57, (%100)
Geçmiş Olsun hocam :)

Kişisel Blog - Web siteni aç! Hızlı çözüm için lütfen report sistemini kullanın!
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al