nbrknk22 yorumunuz için teşekkür ederim. Normalde video sonlarında bahsediyordum nasıl korunacağımızı fakat unutmuşum bunda bende açıklama kısmına yazmıştım. Bu kişiler aslında sizin ftp'nize dosya atmıyor. Siz diyelim ki yeni bir site açacaksınız wordpress tabanlı. Fakat temalar 30 dolardan başlıyor. Sizde google " xxx teması nulled indir" veya "xxx tema full indir" gibisinden bir şeyler yazıp bu temayı buluyorsunuz. İşte burada adamlar size şunu söylüyor. Tema kurulumu altında tüm dosyaları ftp atın hepsine evet diyip kapatın. Admin panelinden aktif edin diyorlar. Burada gözden kaçan nokta ise wp-login.php dosyasının olması. Normalde bir tema dosyasının içinde wp-login.php dosyası olmaz. Wp-login.php dosyasını geçtim diğer korunma yollarından biri ise orjinal sitelerinden indirme yapmanız. Ve eğer önemli bir proje üstüne çalışıyorsanız her gün dosyalarınızı kontrol etmeniz yararınıza olacaktır. Ha bunun başka çözümü var mıdır? Vardır elbet ama ben bilmiyorum. Elimden geldiğince yabancı ve Türk kaynakları araştırıp sizle paylaşmaya çalışacağım. Tekrardan değerli yorumunuz için teşekkür ederim :)