Seodaddy adlı üyeden alıntı

Tema hoşuma gitti. Gözüme çarpan 3 olay var.

Birincisi ana sayfada belli bir süre durduktan sonra direkt iletişim sayfasına yönleniyorum. Bunu düzeltirseniz ana sayfayı daha uzun süre inceleyebilirim.

İkinci gözüme takılan olay ise ana sayfada yazıya ait olan öne çıkan görsel, yazı sayfalarında bulunmuyor. İçerik sayfasında sadece metin var. Yazıya ait görselin başlığın üstünde veya altında bulunmasını isterdim.

Üçüncüsü ise birinci ana sayfa düzeni için belki gereksiz olabilir ancak 'ANASAYFA 2' sayfa düzeninde yazıların ilk 200 karakteri gibi bir kısmın görselin altında görünmesi sayfanın daha iyi görünmesini sağlayabilir. Çünkü alt alta aynı boyda görseller dikkat dağınıklığına, başlıkların gözden kaçmasına neden oluyor. (kişisel görüştür)

Temanın bitmiş halini görmeyi dört gözle bekliyorum. Başarılar dilerim.

Yorum ve öneriniz için çok teşk ederim. İletişim sayfasına yönlenmesinin nedeni mausunuzun reklam alanlarının üzerinden geçiyor olması:) Tıklamadan sadece üzerine gelmeniz bile sayfaya yönlendiriyor ki bu özellik panelden devre dışı kalabiliyor.

Yazı sayfasına öne çıkan konusunu bir çok arkadaş dile getirdi ancak nedense elim gitmiyor. Ancak sonunda ekleyeceğim gibi...

Anasayfa 2 için öneriniz aklımda ancak 3. bir anasayfa kodlayıp onda tamamının olmasını düşünüyorum. Alternatif olsun diye.