tayfun29 adlı üyeden alıntı

zenko56

Senin o bahsettiğin Avrupalı köpeğe gidip montunu verir ama onca insan ölür ancak kafasını çevirip bakmaz.
Avrupa mı hangi ülkesi kendisini üstün ırk gören Almanya mı ?
Volgeist ruhunu yaymaya çalışan milyonlarca kişiyi diri diri eriten ?
Ya da İngilizler mi ?
Hiçbir siyasi olaya katılmayan ancak her türlü sömürgenin kaynağı olan,insanların kanını emen ?
Ya da Fransızlar mı ?
Kendileri dışında en çok ırkçı yapıya sahip olan ?
Ya da Belçika mı ? Teröristi yediren,içiren ?
Yok yok İrlanda,İsveç çok çok ahlaki değerlerine sahip milletler.
Tesadüfe bakar mısın ?
Kadının biri otoparkta arabasına binerken kalp krizi geçiriyor 5 yıl sonra haberleri oluyor.
P*rno vb. en çok döndüğü ülkelerden bazıları bunlar ama ahlakları var değil mi ?

Gezmek görmek değilmiş meğer,sen görmek istiyorsan eğer,iyi oku,iyi düşün,iyi anla.


Biraz geliştir kendini arkadasım. Şu yaptıgında bile bir ırkçılık var. Sen nerden biliyorsun o avrupalıların onca insan oldukten sonra kafalarını çevirip bakmadıklarını ? berabermisin ?

senın ülkende ki basın nasıl gerçekleri göstermıyorsa, o ulke de yasayan insanlarada gösterılmez..bu nu unutma. sen hayatında hiç bir yabancı ıle konusup sohbet ettin mi, derin derin ? ingilizcen var mı senin ? bak ben sana bişiy soyleyim o kafana sokarsın iyice. avrupa yada abd de yasayan hiç bir ınsan kalkıpta ınsan olumlerıne sevinmez..ülkelerin gelecegini belirleyen onların liderleridir unutma..sömürge demişssin, sömürge ise osmanlı ortadogu dan tut, avrupa ya kadar sömure sömure uzamış.sömurmek bir ülkenın madenıne, malına çökmek ile olmaz.. din ile sömurursun, dil ile sömurursun...şimdi o ülkede yasayan ınsanlar kalkıpta senın gibi kin kusarak düşmanca tavırlar segiliyor mu ? acizligini ve elinden gelmeyen icraatları baskalarının uzerine yukleme...

Bir insanı ırkı ve dini ile yargılamak bile bir insanlık suçudur unutma. insan olan, insana insanca yaklaşır. senın gibi onun dini şudur diye işid kafası ile yaklaşılmaz..sen önce bir ingilizce konuşmayı ögren, sonra git antalya bölgesinde bir sezon çalış, bir turist ile iki sohbet et anlarsın zaten..

Kalkmış bir de ****o demiş bel atlı vurmuş zihniyete bak. İstanbul da beyoglunun altıda, üstüde umumi krhne olmuş açık hava rutuşta, adamın ettigi lafa bak..Prno sektorleri geliştiyse bu senın ülkende prno çekenlerin beceriksiligi sebebi ile ilgilidir.

Kalkıpta bana sakın ırkçılık yada din üzerinden insan kutuplaştırıp cevap vereyım deme..az geliştir kendini, benden sana tavsiye..hadi eyvallah