TheWriter
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Webmaster / Yazar
-
-
Ad Soyad
K** Y**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Yo hayır sizi karalamak değil amacım... Ben sadece garanti olan yolları söyledim, elbette bu tür şirketlerin de iyisi ve kötüsü vardır.
Ben sadece şahsi fikrimi söyledim. Fakat, konu için teşekkürler. En azından bilgilenmiş olduk.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
M** C**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Domaın aldım. Telefonl ingiliz bir eleman birşeyler anlattı vs vs anlamdım ne dese yes okey good dedim :D sonra thank you for registered. dedi telefonu kpattı şuan sıkıntısız acıldı ppanel vs KİMLİK İSTEMEDİLER
6 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
webmaster
-
-
Ad Soyad
O** Ş**
-
-
-
Ticaret
48, (%100)
Arkadaşlar burada işin iyi yanı arka kapı yok. Kod yok, hile hurda yok. Normal fiyat olarak 4.5TL'den satıyorlar. Godaddy'den ininal kart ile yapılabilir bende 2 sene önce Godaddy kodların aktif olduğu dönemde farklı hesaplarla onlarca domain transferi yapmıştım tane 5tl'lere bile gelmiyordu. Ama işte farklı hesaplarla farklı kartlarla aynı kodları kullanarak yaptığımız için kapanma riski vardı. Tespit edilirse yine bu risk vardır. Burada kod vs. yok firma zaten bu fiyata satıyor biz kimliğimizi doğruluyoruz ya da telefon ile onaylıyorlar ve hesabımız aktif. Bu açıdan tercih edilebilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.