yilmaz70
bu tarz markaları korumak için alternatifler olmalı ve olacaktır.Ancak yinede tr uzatısının kısıtlanmasını uygun bulmuyorum.
haklı olabilirsiniz ,benim firmam veya markam olmadığı için anlamıyor da olabilirim.Ancak görüşüm bu yönde.
bu tarz markaları korumak için alternatifler olmalı ve olacaktır.Ancak yinede tr uzatısının kısıtlanmasını uygun bulmuyorum.
haklı olabilirsiniz ,benim firmam veya markam olmadığı için anlamıyor da olabilirim.Ancak görüşüm bu yönde.
Bir marka tescili 10 yıl koruma altındadır. Bu sadece o marka için tescil bedeli ödenmesinden ziyade reel anlamda yatırımlar gerektirir.
Mesela; cans . com .tr almaya hak kazanıyorsun? Ama ben senden önce davranıyorum, bu vatandaş enayilik etmiş almaya vakit bulamamış, ben alayım diyorum ve alıyorum!
O zamanda bu kadar sakin kalabilirmiydin merak ediyorum.
Yıllar önce benim markam adına alan adı alan kişiyi uyardım, dikkatini çekerim .tr uzantısı değil sadece .com uzantısı..
Bildiğini okumaya devam etti maalesef. Aynı yıl içerisinde dava açtım ve 1.5 yıl süren bir dava sonucunda tüm kazancından bana tazminat ödenmesine hüküm verildi.
Bir şeyleri savunurken, ''hak'' unutmayalım arkadaşım. Demek istediğim budur.