lostyazilim
tr.link

haber doğrumu

14 Mesajlar 1.444 Okunma
acebozum
tr.link

cans cans Değişik Kullanıcı
  • Üyelik 25.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad C** A**
  • Mesajlar 120
  • Beğeniler 26 / 14
  • Ticaret 0, (%0)
yilmaz70
bu tarz markaları korumak için alternatifler olmalı ve olacaktır.Ancak yinede tr uzatısının kısıtlanmasını uygun bulmuyorum.

haklı olabilirsiniz ,benim firmam veya markam olmadığı için anlamıyor da olabilirim.Ancak görüşüm bu yönde.

e-sinema.org -Reklamsız film felan.
Upload işleri yapılır-Arada makale yazılır.
wmaraci
reklam

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

cans adlı üyeden alıntı

yilmaz70
bu tarz markaları korumak için alternatifler olmalı ve olacaktır.Ancak yinede tr uzatısının kısıtlanmasını uygun bulmuyorum.

haklı olabilirsiniz ,benim firmam veya markam olmadığı için anlamıyor da olabilirim.Ancak görüşüm bu yönde.

Bir marka tescili 10 yıl koruma altındadır. Bu sadece o marka için tescil bedeli ödenmesinden ziyade reel anlamda yatırımlar gerektirir.

Mesela; cans . com .tr almaya hak kazanıyorsun? Ama ben senden önce davranıyorum, bu vatandaş enayilik etmiş almaya vakit bulamamış, ben alayım diyorum ve alıyorum!

O zamanda bu kadar sakin kalabilirmiydin merak ediyorum.

Yıllar önce benim markam adına alan adı alan kişiyi uyardım, dikkatini çekerim .tr uzantısı değil sadece .com uzantısı..

Bildiğini okumaya devam etti maalesef. Aynı yıl içerisinde dava açtım ve 1.5 yıl süren bir dava sonucunda tüm kazancından bana tazminat ödenmesine hüküm verildi.

Bir şeyleri savunurken, ''hak'' unutmayalım arkadaşım. Demek istediğim budur.
j700 cans

kişi bu mesajı beğendi.

TheWriter TheWriter Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster / Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
Umarım gerçek değildir.

gaste gaste webibo.com.tr Kullanıcı
  • Üyelik 24.08.2016
  • Yaş/Cinsiyet 45 / E
  • Meslek Bilişim uzmanı
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad İ** O**
  • Mesajlar 632
  • Beğeniler 114 / 346
  • Ticaret 4, (%100)
COM.TR İnternet alan adları yönetimi
İnternet Alan Adları Yönetmeliği çerçevesinde BTK; TRABİS’i kurmak ve işletmekle görevlendirilmiş olup TRABİS alt yapısı kurulumu ile alan adı yönetimi devir çalışmaları devam ettirilmektedir.
"TRABİS’in faaliyete başlaması ve daha şeffaf, daha kolay yöntemlerle, daha uygun fiyatlar karşılığında ve rekabetçi bir ortamda gerçekleştirilebilen “.tr” uzantılı alan adlarının tahsisi."

.tr uzantılı alan adlarının sayısının artırılması amacıyla son kullanıcıların .tr uzantılı alan adlarına güvenli, etkin, uluslararası standartlarda ulaşabilmesinin sağlanması.

BTK'nın 2017 iş programları içerisinde

Yok imza falan
wmaraci
wmaraci
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al