-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
işsiz
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
yani uzaylı inancını artırınca ne olacak peki hem dünya uzaya gidebiliyorsa onlar neden gelemesin devlet yapıyorsa amacı ne dinden çıkarmaksa kendi dinide var ortada akıl yıkamaksa üzerlerinden prim sağlamaksa paralar yetmiyormu daha fazlasınımı arıyorlar
http://mertaluc.net
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
Ekonomi ve Finans
-
-
Ad Soyad
A** E**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Eğer cevap 21 yıl sonra geldi ise onlara ulaşmak için katedeceğimiz mesafe 21 yıl sürüyor ben böyle düşünüyorum.Yanlış mı? :)
Uzaylı değil aslında.Evrime uğramış insan diyebiliriz.Bu arada bir mısır piramidin de hiyeroglifler de uzaylıları resmetmişler :) Araştırırsanız bulabilirsiniz.
cagri
Bu kez olacak!
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
Oyuncu
-
-
Ad Soyad
Ç** A**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Beni bir çok şeyle suçlayabilirsiniz bu yazıdan sonra ama şunu düşünüyorum. Allah, bütün varlıkları yarattı ve onları farklı alemlerde yarattı. Bazıları bizim ulaşamayacağımız (en azından şimdilik) uzaklıkta. Bu arada mesafe olarak anlamayın illa bunu. Ve mitleri okursanız anlayacaksınız ki daha önceki nesiller(yani insan ırkı) bizden çok daha ileri seviyelerdeydi. Teknolojilerinden tutun da boylarına kadar her şey ileriydi. Çeşitli mitlere göre insan ırkının sonu geldi zaman zaman ama bir kaç kişi ya da bir topluluk kurtuldu. Yani Nuh Tufanı gibi bir çok felaket insanlığı bitirdi ve sadece bir topluluk hayatta kaldı, ardından yeniden üreme gerçekleşti. Daha ayrıntılı konuşmamı isteyen olursa devam edebilirim. Size bir kaç belgesel önereceğim: Zeitgeist serisini izlemelisiniz. Eğer dinibütün biriyseniz (Müslümanlar için söylüyorum) Arrivals (Gelenler) belgesini izlemelisiniz.
2 kişi bu mesajı beğendi.