lostyazilim
tr.link

Uzaylıların mesajı !!!

88 Mesajlar 17.276 Okunma
lstbozum
tr.link

Raphael Raphael Wordpress & Seo Kullanıcı
  • Üyelik 19.11.2011
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek wmaster
  • Mesajlar 441
  • Beğeniler 55 / 152
  • Ticaret 0, (%0)

mertaluc adlı üyeden alıntı

e tamam da içinde kim var o zaman bir devlete bağlı olsaydı zaten mutlaka çıkardı kokusu insansız hava aracı desek insansız olsa neden her yerde görüntülenebilsin orası var yani insansız hava aracı genelde radara bile yakalanamıyor ama bunlar yakalanıyor

İçinde birisinin olması gerekmiyor, bkz: insansız hava aracı (bilgisayarlar tarafından kontrol edilen), akıllı füze (3.000 km ile hedefi bulan) vs.

Neden radara yakalanmasın, adamlar zaten bilerek yapıyorlar bunları amaç insanların gözüne sokmak ve uzaylı inancını artırmak.
cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

Hacca giden ateist...
wmaraci
reklam

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)
uzaylı inancını artırınca ne olcak ki acaba çok merak ediyorumm bence amaç inandırmak deildir.

Ek Olarak: bu arada hocam sitendeki kadın hoşuma gitti ya güzel efekt olmuşş

düşünsenize kendimi koydugumu oraya '' Hoşgeldin kankaa nbr hadi gir kategorilere felan '' dedigimi hihihih
mertaluc cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

www.mujdatsayar.com

mertaluc mertaluc işsiz Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1058
  • Beğeniler 353 / 134
  • Ticaret 0, (%0)
yani uzaylı inancını artırınca ne olacak peki hem dünya uzaya gidebiliyorsa onlar neden gelemesin devlet yapıyorsa amacı ne dinden çıkarmaksa kendi dinide var ortada akıl yıkamaksa üzerlerinden prim sağlamaksa paralar yetmiyormu daha fazlasınımı arıyorlar

http://mertaluc.net

mujdatsayar mujdatsayar M.Kemal Atatürk Kullanıcı
  • Üyelik 04.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Grafik tasarım
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 1285
  • Beğeniler 452 / 308
  • Ticaret 0, (%0)
aynen hocam
cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

www.mujdatsayar.com
wmaraci
wmaraci

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)

mujdatsayar adlı üyeden alıntı

uzaylı inancını artırınca ne olcak ki acaba çok merak ediyorumm bence amaç inandırmak deildir.

+

bu konu çok karışık aslında. Bir sürü komplo var işin içinde benim bir kaç tezim var

1 uzaylılar var ama insanların inançlarını çoğunlukla hiristiyanların çünkü bizim dinimizde uzaylıyıda allah yaratmıstır ama onlara göre bu böyle değil inançları yok olmuş bir toplum çökmeye mahkumdur bu nedenle insanlara yavaş yavaş uzaylıların varlığı filimlerle anlatılırken bir yandanda inkar ediliyor böylece insanların daha çok inanması yada bilinç altında yer edilmesi sağlanıyor
2 yapılan bir çok askeri uçak test sürüşleri sırasında halk tarafından gözlendiği için yada görülmesi istenmeyen teknolojilerin halka varlıklarını açıklamaktansa onları öcü gibi gostermek bunu yaparkende inakar etmek böylece askeri sırlar saklana biliyor ve adına ufo denen ucan cisimler göstere göstere saklanıyor

gelelim uzaylı var yok muhabbetine bence var ama akıllı ama tek hücreli olmak zorunda milyarlar katrilyonlar dan bahsediliyor gezegen olarak . tek dünya sacma olur

bakın en basit örnek size bu ucak 1980 lerin sonunda piyasaya çıktı ama mazisi 1970 lerin başlarına dayanıyor düşünün 40 yıl önce bu ucağı görseydiniz ne hissederdiniz ben söyleyim AHANDA UFO GÖRDÜM

cagri mertaluc mujdatsayar

kişi bu mesajı beğendi.

aerakman aerakman WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 14.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek Ekonomi ve Finans
  • Konum Samsun
  • Ad Soyad A** E**
  • Mesajlar 517
  • Beğeniler 37 / 98
  • Ticaret 0, (%0)
Eğer cevap 21 yıl sonra geldi ise onlara ulaşmak için katedeceğimiz mesafe 21 yıl sürüyor ben böyle düşünüyorum.Yanlış mı? :)

Uzaylı değil aslında.Evrime uğramış insan diyebiliriz.Bu arada bir mısır piramidin de hiyeroglifler de uzaylıları resmetmişler :) Araştırırsanız bulabilirsiniz.

mertaluc mertaluc işsiz Kullanıcı
  • Üyelik 13.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek işsiz
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** A**
  • Mesajlar 1058
  • Beğeniler 353 / 134
  • Ticaret 0, (%0)

aerakman adlı üyeden alıntı

Eğer cevap 21 yıl sonra geldi ise onlara ulaşmak için katedeceğimiz mesafe 21 yıl sürüyor ben böyle düşünüyorum.Yanlış mı? :)

Uzaylı değil aslında.Evrime uğramış insan diyebiliriz.Bu arada bir mısır piramidin de hiyeroglifler de uzaylıları resmetmişler :) Araştırırsanız bulabilirsiniz.

O mısır piramitlerini aslında Türkler yaptığıda araştırmalarda çıkar :)

http://mertaluc.net

0live 0live Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 05.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet - / E
  • Meslek Web Master
  • Mesajlar 135
  • Beğeniler 15 / 22
  • Ticaret 0, (%0)

cybersoldier cybersoldier cybersoldier Kullanıcı
  • Üyelik 16.03.2012
  • Yaş/Cinsiyet 43 / E
  • Meslek elektronik
  • Konum Adana
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 225
  • Beğeniler 126 / 41
  • Ticaret 1, (%0)

mertaluc adlı üyeden alıntı

O mısır piramitlerini aslında Türkler yaptığıda araştırmalarda çıkar :)

mısır piramitlerini türklerin yaptığını sanmıyorum:rolleyes:

cagri cagri Bu kez olacak! Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2011
  • Yaş/Cinsiyet 37 / E
  • Meslek Oyuncu
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad Ç** A**
  • Mesajlar 801
  • Beğeniler 300 / 291
  • Ticaret 39, (%100)
Beni bir çok şeyle suçlayabilirsiniz bu yazıdan sonra ama şunu düşünüyorum. Allah, bütün varlıkları yarattı ve onları farklı alemlerde yarattı. Bazıları bizim ulaşamayacağımız (en azından şimdilik) uzaklıkta. Bu arada mesafe olarak anlamayın illa bunu. Ve mitleri okursanız anlayacaksınız ki daha önceki nesiller(yani insan ırkı) bizden çok daha ileri seviyelerdeydi. Teknolojilerinden tutun da boylarına kadar her şey ileriydi. Çeşitli mitlere göre insan ırkının sonu geldi zaman zaman ama bir kaç kişi ya da bir topluluk kurtuldu. Yani Nuh Tufanı gibi bir çok felaket insanlığı bitirdi ve sadece bir topluluk hayatta kaldı, ardından yeniden üreme gerçekleşti. Daha ayrıntılı konuşmamı isteyen olursa devam edebilirim. Size bir kaç belgesel önereceğim: Zeitgeist serisini izlemelisiniz. Eğer dinibütün biriyseniz (Müslümanlar için söylüyorum) Arrivals (Gelenler) belgesini izlemelisiniz.
Alphabet cybersoldier

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al