Arkadaşlar az önce Barış abinin videosunda gördüm denedim ve acilen herkesin denemesi gerekiyor bence ; burada hem sizi bilgilendirmek hemde sizin referans koduyla üye olunca bana 10-15 dakika gelecek ve bende tekrar gireceğim inşallah..


Tekrardan sizinle bir şey paylaşacağım az önce bir dil sitesinin demosuna girdim, o kadar eğlendim ki ücretsiz olan olan 10-15 dakika boyunca ingiliz birisi ile ingilizce konuştum tüm herkse seve seve öneriyorum ama satın almaya gelince aylık pahalı geldi hem sizinle paylaşayım hemde dakika gelsin istedim ;

http://www.cambly.com/invite/hasanayt0
Refsiz ; www.cambly.com
İsteyen Refsiz olsun ama ref olun dakika gelsin de bir daha gireyim


Eğlendik :) Konuşmadan 1 Kare



Arkadaşlar ters yorumculara karşı ;

'' Bu paylaşım kişiseldir, hiç bir şey iddia etmiyor ve vaad etmiyor'' diye.

Kullanırken Hatırlatma ;

Şöyle anlatayım sadece yabancı vatandaşlar ile konuşuyorsun sağ ekranda bir kutucuk var onun ingilizce söylediklerini türkçe'ye benim türkçe yazdıklarımı ingilizce'ye çeviriyor .. Bizim yanlış söylediklerimizi düzeltip ingilizcesini bile bize yazıyor konuşma bitince 'geçmiş' kategorisinden kayıtlı olarak 10-15 dakika kendinizi ister izleyip ister indirme var. (Ben resimde tam ekran almadım) umarım yardımcı olmuştur.

Not ; Kutucukta yukarıda Türkçe >> İngilizce yapın, ben yapmamışım adam türkçe yazdığım türkçe gidiyordu :) adamda anlamadı :)