Bundan yaklaşık bir ay önce bir youtube kanalı, facebook sayfası ve bir sitemi kapattım. Bu araçların hepsini insanlara yardım etme amaçlı ve hiçbir şekilde bir kâr etmeme amacım vardı. Ama fazla zamanım olmayışından kaynaklı olarak insanlara yeterince faydalı olamadım ve bu araçları kapatmanın en faydalı olacak fikir olduğuna karar verdim.
Bunun sebebini birazda kar etmeyen bir site, youtube kanalı ve facebook sayfası açtığım için olduğunu düşünüyorum. Çünkü; kendi işlerimden zaten zaman kalmazken bir de hiçbir şekilde bir getirisi olmayan bir sistem ile uğraşmak bana zor geliyordu. Evet, insanlara yardım etmek hoşuma gidiyordu ama projelerimi yapmak ve bu projelerin dönüşümü görüp, gelir elde etmek kadar bana hâz veren bir duygu değildi.
Peki bu site de ne anlatıyordun diye soracak olursanız; 4 yıllık internet marketing bilgimi, kazanç elde ettiğim platformları, kendime ait veya fazla bilinmeyen satış ortaklığı ve CPA gibi servisleri paylaşıyordum. Verdiğim tekniklerle kazanan birçok insan gördüm ve beni mutlu eden, bloglarımı ve videolarımı devam etmemi sağlayan konu buydu. Sonrasında anlattığım yöntemleri doğru bir şekilde yapmayan veya daha hızlı elde etmek için yöntemi kendine göre değiştiren bir takım insanlar kötü kelimeler söylemeye başladılar. Bende zamanımdan bu kadar feragat etmeme rağmen insanların bu zalim sözleri beni bu konudan uzaklaştırdı. Evet, yararlanan insanlar ve kıymet veren güzel şahsiyetlerde vardı ama makalelerimi okuyup, sonrasında kötü yorumlar atan şahsiyelerinde bu makaleleri okuduğunu düşündükçe bu işten soğudum ve pes ettim.
Şimdi bu konuları atlayıp benim projeme geçecek olursak,
Normalde yıllardır devam eden çok güzel bir işim var ve kimsenin bilmediği yöntemleri ve teknikleri bilmekteyim. Ve türkiye piyasasına şöyle bir baktığımda insanları kandırmak ve sömürmek için yazılmış bir çok ürün ve servis görüyorum. Ve hiçbiri ürününe güvenmediğinden dolayı iade seçeneği de yok.
Ben ise bir blog sitesi açıp, insanlara ücretsiz ve ama uğraş gerektiren yöntemlerle para kazanacakları makaleler paylaşırken, Sitede ücretli üyelikte sunup kaliteli ve iade garantili eğitim setleri sunacağım. Bu eğitim setlerinin içinde günlük $200 ve üzeri gelir elde ettirecek yöntemler sunacağım. Hatta kendime ait özel bir yöntem olan ve hızlı bir şekilde gelir elde ettirecek olan yöntemi de sunabilirim.
Neden bu kadar gelir elde ettiğin halde böyle bir uğraş içerisine kendini atmak istiyorsun diye düşünenler olabilir diye cevap vereyim; İnternet çok güzel bir piyasa olmasına rağmen, ülkemde sömürücüler yüzünden internet marketing, satış ortaklığı ve cpa gibi alanların yanlış anlaşıldığını ve bu yalancı ve sömürücü insanların oyunlarını bozmak istiyorum. Biliyorum, iade garantili ürünleri çıkardığımda çoğu kullanıcı ürünü satın alıp, cracklemeye veya okuyup, faydalı bulduğu halde iade etmeye çalışacaktır. Ama bunları da göze alarak bu işlemi gerçekleştirmeyi düşünüyorum
Ama bu eğitim setlerini yazmak, scripti yazmak, sistemi analiz etmek ve daha birçok işlemi gerçekleştirmek uzun süreceğinden dolayı sizlerin bu konuda tavsiyesini alayım dedim.
Sizce böyle bir sistemi hayata geçireyim mi? (Daha detaya ineceğim ve anlatmadığım çok şey var ama türkiye piyasasını siz daha iyi bildiğiniz için sizlere sorayım dedim)