Son zamanlarda karşılaştığım, gördüğüm birçok olay beni bu konuyu açmam üzerine yönelttiğini belirtmek istiyorum.

-Son bir ay içerisinde özel mesaj sistemi birçok kişi tarafından amacı dışında kullanılarak reklam merkezi haline dönüştürüldü. Ne kadar report edersek edelim yinede bu durumun önüne geçemediğimizi belirtmek istiyorum. Bir konu üzerinde attığımız mesaj üzerine sürekli özel mesaj alıyor, bombardımanlara tutuluyoruz.

-Forumun genel yapısında gerek site tanıtımları, gerek bilgi paylaşım kategorileri yine amacının dışında kullanılarak bilgi kirlilikleri, spam mesajlar ile doldurulmaya çalışılmaktadır. Özellikle site tanıtımlarında 1 cümle ile beraber link eklenmesi hem forumun işleyişine büyük zarar verdiği gibi çöp üyeliklerinde oluşmasına zemin hazırlamaktadır.

-Üzerinde çok konuşulan davetiye sistemi gerçekten gelmelidir. Forum olarak gerçekten kaliteli üyelerin olabildiği bir merkez haline geldik. 70 bin üye isek herkesin bir davetiye hakkı olmalı ve ticaret yapabileceğimiz insanları artık kendimiz seçmek istediğimizi de belirtmek istiyoruz. Davetiye sistemi uygulanmasa dahi yeni üye alımlarında yeni bir sistem yapılmalıdır. Üyelerin artık ciddi anlamda yanlış yerlerde konular görmek, konu ile alakasız başlıklar görmekten bıktığını da buradan yönetime belirtmek istiyorum

-Son olarak ise yasaklı üyelerin forum içerisinde yer alan konuları, mesajları görüntüleyebilme yetkisi ortadan kaldırılmalıdır. Bu şekilde en azından üyelerin ve ticaret ilanlarının güvenlikleri az da olsa sağlanmış olacağını da eklemek istiyorum