Gerçekten çok haklı bir isyan. Sabahtan beri üye report ediyorum.

Biri gider konuyu bütünüyle bold yapar, report ederim, sonraki konuya bakarım yine bold hepsi.

Forumu kullanan kişiler bilinçlenmiyor; çünkü [COLOR="RoyalBlue"]forumun değersiz olduğunu düşünüyorlar.[/COLOR] Ban yersem nasılsa yeni üyelik alırım kafası var. Bu yüzden rahat rahat takılıyorlar.

Sabah uyandım, başlıklara baktım, kelimeler uzatılmış, Türkçe kullanım berbat, konu içleri bold, tanıtım bölümünde bir cümle yazıp link bırakmalar, açıklama yapmadan spam kasmalar.

Forumu şöyle baştan aşağı gezsem, akşama kadar report edilmesi gereken yüzlerce üye çok rahat bulurum. Hem Web spam yaratıyorlar hem de forum kirleniyor.

Hele şu son zamanlarda ardı ardına konu açarak flood atanlar yok mu? Onlara hayranım ben. Özellikle onlardan bıktım.

Site satış şablonları eklenmiyor. Şablonlara uygun konular açılmıyor. Üstelik şablonlar zorunlu. Yani ticaret zorlaşıyor bizim için.

Biz burada yardımlaşıyor, ticaret yapıyoruz. Birçoğumuz evini geçindiriyor.

Üye alımlarında farklı bir sistem kullanmak, kaliteyi, forumun değerini arttırır. Böylece konu açarken ya da foruma üye olduklarında diyelim, forum kurallarını okurlar değer verdikleri için.

Yeni fikirler geliştirilip, anket açılmalı. Gerçekten çok yorucu. Ticaret bölümü açıldı, orada bile durum aynı oluyor. Report etmekten yoruluyor insan. 70bin üyeden bahsetmiş arkadaş. Artık kaliteli bir ortam var. Bir an önce önlem alınmalı.

Zaten sevdiğim bir webmaster forumu var. Burası. Burada da eskidik zaten. Yıllarımız geçti. Eskiden bu kadar üye yoktu ve bu kadar sorun da yoktu. Şimdi durum gerçekten korkunç bir hal aldı. İnsanlar çok sinir bozucu gerçekten. Bir şeyin değerli olduğunun farkına varmadan, ona göre hareket edemeyecek kadar düşüncesiz ve benciller.

Fatih'e sonuna kadar katılıyorum. Bu düşünceyi destekliyorum. Umarım en kısa zamanda bir önlem alınır. Bunun yolu üyelik sisteminden geçiyor.