lostyazilim
tr.link

Herkes SEO Uzmanı Oldu

24 Mesajlar 3.642 Okunma
lstbozum
tr.link

MagaraAdami MagaraAdami PM atabilirsiniz Kullanıcı
  • Üyelik 23.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 2814
  • Beğeniler 382 / 974
  • Ticaret 2, (%100)

kramper adlı üyeden alıntı

Valla ben bi seo kitabı bitirdim, şimdi her kelimede ilk sıra garantisi veriyorum. PM atabilirsiniz.

İroni mi bilmiyorum ama ; Seo Tecrübedir. İlaç değil ki reçetesini yazasınız.

Çalıştıgınız kelime, Domain ismi, Rakipler vs hepsi birer öğedir. Ve bu her öğenin tepkileri daima farklıdır.

Yani siz gidip sadece backlinkle, Kişisel blog kelimesinde ( tamamen örnek bi kelimedir ) ilk sıraya gelebilirsiniz belki ama, Laptop Servisi kelimesinde aylı yöntemle spam cezası yersiniz.

O nedenle gerçek seo; Öncelikle analizlerden daha sonrasında ise müdahelelerden oluşur.
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

Okşadıkça insanları, içinden çıkıyor Cini...
wmaraci
reklam

Egenet Egenet WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek Sunucu Sistemleri
  • Konum Hatay
  • Ad Soyad E** E**
  • Mesajlar 229
  • Beğeniler 29 / 65
  • Ticaret 4, (%100)
Bana seo yapacak kişinin web sitesi Googleye seo yazınca ilk iki de çıkmiyorsa , bana seo dan bahsetmeyin :)

Aykut Aykut Yaşa Mustafa Kemal Paşa Kullanıcı
  • Üyelik 29.11.2015
  • Yaş/Cinsiyet 47 / E
  • Meslek serbest
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** T**
  • Mesajlar 2184
  • Beğeniler 715 / 772
  • Ticaret 32, (%100)
Seo da her şey gibi paradır. Paran varsa iyi seo yaparsın, yoksa yanlış yollara sapar, 3 ay sonra siteyi satışa koyarsın.

TheWriter TheWriter Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 26.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster / Yazar
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad K** Y**
  • Mesajlar 108
  • Beğeniler 0 / 15
  • Ticaret 0, (%0)
En iyi seo özgün içeriktir. Paket satıp işe yarayan şeyler bana göre boştur.

wmaraci
wmaraci

Phantaso Phantaso İçeriklerin Gücü Adına! Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2016
  • Yaş/Cinsiyet 30 / E
  • Meslek Metin Yazarı & Editörü
  • Konum Diğer
  • Ad Soyad F** S**
  • Mesajlar 1903
  • Beğeniler 843 / 842
  • Ticaret 119, (%100)
SEO konusunda uzman olsam neden başka kişilerin sitesi ile uğraşayım ki? Ardı ardına birçok proje ile sektörden yüklü oranlarda kazançlar elde etmek varken bu şekilde bir girişimde bulunmak oldukça acı..
SerkanERGUN mehmetsariarslan 70826

kişi bu mesajı beğendi.

hepnet35 hepnet35 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 05.12.2013
  • Yaş/Cinsiyet 42 / E
  • Meslek Web & Ticaret
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad N** Y**
  • Mesajlar 249
  • Beğeniler 24 / 23
  • Ticaret 18, (%100)
50 liraya 100 liraya forum tanıtımı, pingleme, gibi onlarca faydasız içeriği liste olarak sunan arkadaşların konularına denk gelip, hımm hem ucuz hemde listeye bak amma çok şey yapıyor diyerek para veren kısım olduğu müddetçe, sözde SEO uzmanlarının soyu tükenmez!

yilmaz70 adlı üyeden alıntı

Seo dan önce sitenizin hızlı, kararlı çalışması gerekir.

Seo çalışması yapıldıktan sonra ziyaretçiler geldiği gibi çıktıkları zaman hiç bir anlamı olmaz.

Benim esas değinmek istediğim konu:

Google garanti vermiyor iken!? nasıl oluyor da biri veya birileri seo cu adı altında; garanti verebiliyorlar?

Sanırım bu seo cu arkadaşlar Google gizli ortaklarından:)

Herkese kolay gelsin.

Google garanti verir hocam; benim istediğimi yap ilk sıradasın olmadı en kötü ikincisin diye! Gerçek bir SEO uzmanıda Google ne istiyor bildiği için, ilgili kelimeyi rakipleri ve bir kaç farklı analizi yaptıktan sonra garanti verir!

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Çalıştıgınız kelime, Domain ismi, Rakipler vs hepsi birer öğedir. Ve bu her öğenin tepkileri daima farklıdır.

Yani siz gidip sadece backlinkle, Kişisel blog kelimesinde ( tamamen örnek bi kelimedir ) ilk sıraya gelebilirsiniz belki ama, Laptop Servisi kelimesinde aylı yöntemle spam cezası yersiniz.

O nedenle gerçek seo; Öncelikle analizlerden daha sonrasında ise müdahelelerden oluşur.

Kesinlikle haklısın, ama ne yazık ki bunu her kese anlatmak mümkün değil. 3 makale okuyan 1 kitap okuyan SEO yapınca, 3-5 çalışmada başarılı oldumu, tamam ben seo yapıyorum diye kendini dahi ikna edebiliyor :)

Egenet adlı üyeden alıntı

Bana seo yapacak kişinin web sitesi Googleye seo yazınca ilk iki de çıkmiyorsa , bana seo dan bahsetmeyin :)

Yanlış bir bakış açısı, sebebi ise çok ağır bir kelime için ne kadar başarılı olursa olsun bir SEO uzmanı bu kelimeye emek ve para harcamak istemeyebilir. İsim vermek istemem ama SEO kelimesinde wordpress temalardan ve bir çok dış kaynaktan binlerce link alan ve en sonunda Google tarafından ceza yiyen uzmanlarımızda var! Peki sizce, siz bu firmadan hizmet almak istediğinizde sizinle uzman kişi mi ilgilenecek dersiniz?

Haber yazınca çıkmayan haber sitesini okumamak gibi bir şey bu :) Cevherler var keşfedilecek ama 10 cevher var ise 10000 sömürücü var maalesef...
SerkanERGUN

kişi bu mesajı beğendi.

kramper kramper <?php echo "hi world!" ?> Kullanıcı
  • Üyelik 29.01.2014
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Yazılım &amp; SEO
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad M** B**
  • Mesajlar 1196
  • Beğeniler 56 / 168
  • Ticaret 37, (%100)

Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı

Yok kardeşim ya basıyorum 500 tane backlink footer dan hop ilk sıra, sıkıntı yok :)

İroni tabi ki...

Zargana Zargana WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 18.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 49 / E
  • Meslek Serbest
  • Konum Giresun
  • Ad Soyad Y** U**
  • Mesajlar 994
  • Beğeniler 9 / 303
  • Ticaret 11, (%100)
350 forum ve 1000 dizinde site tanıtımı yalnız 10 TL. 500 siteye pingleme de size armağanımız. Sitenizin uçacağına garanti veriyorum :)

Ne ekersen onu biçersin

yilmaz70 yilmaz70 Güzel olacak Kullanıcı
  • Üyelik 03.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 53 / E
  • Meslek Web Tasarım
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad D** K**
  • Mesajlar 4765
  • Beğeniler 3157 / 3156
  • Ticaret 12, (%100)

hepnet35 adlı üyeden alıntı

50 liraya 100 liraya forum tanıtımı, pingleme, gibi onlarca faydasız içeriği liste olarak sunan arkadaşların konularına denk gelip, hımm hem ucuz hemde listeye bak amma çok şey yapıyor diyerek para veren kısım olduğu müddetçe, sözde SEO uzmanlarının soyu tükenmez!

Google garanti verir hocam; benim istediğimi yap ilk sıradasın olmadı en kötü ikincisin diye! Gerçek bir SEO uzmanıda Google ne istiyor bildiği için, ilgili kelimeyi rakipleri ve bir kaç farklı analizi yaptıktan sonra garanti verir!

Kesinlikle haklısın, ama ne yazık ki bunu her kese anlatmak mümkün değil. 3 makale okuyan 1 kitap okuyan SEO yapınca, 3-5 çalışmada başarılı oldumu, tamam ben seo yapıyorum diye kendini dahi ikna edebiliyor :)

Yanlış bir bakış açısı, sebebi ise çok ağır bir kelime için ne kadar başarılı olursa olsun bir SEO uzmanı bu kelimeye emek ve para harcamak istemeyebilir. İsim vermek istemem ama SEO kelimesinde wordpress temalardan ve bir çok dış kaynaktan binlerce link alan ve en sonunda Google tarafından ceza yiyen uzmanlarımızda var! Peki sizce, siz bu firmadan hizmet almak istediğinizde sizinle uzman kişi mi ilgilenecek dersiniz?

Haber yazınca çıkmayan haber sitesini okumamak gibi bir şey bu :) Cevherler var keşfedilecek ama 10 cevher var ise 10000 sömürücü var maalesef...

No one can guarantee a #1 ranking on Google.
Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a "special relationship" with Google, or advertise a "priority submit" to Google. There is no priority submit for Google. In fact, the only way to submit a site to Google directly is through our Add URL page or by submitting a Sitemap and you can do this yourself at no cost whatsoever.

Burada net bir şekilde belirtilmiş. Garanti yoktur..

Kolay gelsin.

aydmr aydmr Bayrak Namustur Kullanıcı
  • Üyelik 29.10.2016
  • Yaş/Cinsiyet 40 / E
  • Meslek Web Tasarım, Seo, Grafik
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** D**
  • Mesajlar 25
  • Beğeniler 6 / 11
  • Ticaret 0, (%0)
eskiler ne güzeldi ya mahallelerde yoğurtçular, sütçüler, galeta satan amcalar geçerdi sütcü geldi sütçüüüüü diye.. herkes bi liste yapıyor çakı çakmak ayna tarak 5 metre don lastiği 100 backlink 500 forum yazısı 10 yüz bin milyoncuk tanıtım yazısı 10 tl misali paketler listelerde geziyor.. sonra yok banlandım yok dolandırıldım.. herşeyin doğal olanı iyiydir, burdan ders çıkartmak lazım
bu adam ne demiş diyenlerde olucak illaki, onca "seocu" arada kaynarken benim bu mesajımıda anlayan birisi cıkar heralde
EmreCAPAN

kişi bu mesajı beğendi.

www.canlisohbet.biz
wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al