50 liraya 100 liraya forum tanıtımı, pingleme, gibi onlarca faydasız içeriği liste olarak sunan arkadaşların konularına denk gelip, hımm hem ucuz hemde listeye bak amma çok şey yapıyor diyerek para veren kısım olduğu müddetçe, sözde SEO uzmanlarının soyu tükenmez!
yilmaz70 adlı üyeden alıntı
Seo dan önce sitenizin hızlı, kararlı çalışması gerekir.
Seo çalışması yapıldıktan sonra ziyaretçiler geldiği gibi çıktıkları zaman hiç bir anlamı olmaz.
Benim esas değinmek istediğim konu:
Google garanti vermiyor iken!? nasıl oluyor da biri veya birileri seo cu adı altında; garanti verebiliyorlar?
Sanırım bu seo cu arkadaşlar Google gizli ortaklarından:)
Herkese kolay gelsin.
Google garanti verir hocam; benim istediğimi yap ilk sıradasın olmadı en kötü ikincisin diye! Gerçek bir SEO uzmanıda Google ne istiyor bildiği için, ilgili kelimeyi rakipleri ve bir kaç farklı analizi yaptıktan sonra garanti verir!
Mağara_Adamı adlı üyeden alıntı
İroni mi bilmiyorum ama ; Seo Tecrübedir. İlaç değil ki reçetesini yazasınız.
Çalıştıgınız kelime, Domain ismi, Rakipler vs hepsi birer öğedir. Ve bu her öğenin tepkileri daima farklıdır.
Yani siz gidip sadece backlinkle, Kişisel blog kelimesinde ( tamamen örnek bi kelimedir ) ilk sıraya gelebilirsiniz belki ama, Laptop Servisi kelimesinde aylı yöntemle spam cezası yersiniz.
O nedenle gerçek seo; Öncelikle analizlerden daha sonrasında ise müdahelelerden oluşur.
Kesinlikle haklısın, ama ne yazık ki bunu her kese anlatmak mümkün değil. 3 makale okuyan 1 kitap okuyan SEO yapınca, 3-5 çalışmada başarılı oldumu, tamam ben seo yapıyorum diye kendini dahi ikna edebiliyor :)
Egenet adlı üyeden alıntı
Bana seo yapacak kişinin web sitesi Googleye seo yazınca ilk iki de çıkmiyorsa , bana seo dan bahsetmeyin :)
Yanlış bir bakış açısı, sebebi ise çok ağır bir kelime için ne kadar başarılı olursa olsun bir SEO uzmanı bu kelimeye emek ve para harcamak istemeyebilir. İsim vermek istemem ama SEO kelimesinde wordpress temalardan ve bir çok dış kaynaktan binlerce link alan ve en sonunda Google tarafından ceza yiyen uzmanlarımızda var! Peki sizce, siz bu firmadan hizmet almak istediğinizde sizinle uzman kişi mi ilgilenecek dersiniz?
Haber yazınca çıkmayan haber sitesini okumamak gibi bir şey bu :) Cevherler var keşfedilecek ama 10 cevher var ise 10000 sömürücü var maalesef...