yilmaz70 adlı üyeden alıntı

No one can guarantee a #1 ranking on Google.
Beware of SEOs that claim to guarantee rankings, allege a "special relationship" with Google, or advertise a "priority submit" to Google. There is no priority submit for Google. In fact, the only way to submit a site to Google directly is through our Add URL page or by submitting a Sitemap and you can do this yourself at no cost whatsoever.

Burada net bir şekilde belirtilmiş. Garanti yoktur..

Kolay gelsin.

Sanırım siz konuyu farklı bir yere çektiniz. Ben orada ne yazdığını size söyleyeyim, kısaca Google amca diyor ki; İpler Benim elimdedir ve kimseyle hiç bir bağım yoktur. Eğer size ben Google ile ortak çalışma içindeyim ve 1. sırayı sana garanti ediyorum diyenler olursa sakın ha benim ortağım filan yok. 1.Sırayı garanti edenlerden sakınmalısın vs...

Yani ben orada yazanı biliyorum ancak siz benim yazdıklarımı tamamen farklı bir yere çekerek haklı olduğunuzu kanıtlama girişiminde bulunmuşsunuz.

Oysa Şu kısmı dikkatlice okusaydınız zaten netleşecekti her şey;

hepnet35 adlı üyeden alıntı

Gerçek bir SEO uzmanıda Google ne istiyor bildiği için, ilgili kelimeyi rakipleri ve bir kaç farklı analizi yaptıktan sonra garanti verir!

Sonuç şudur:

Google ilk sırada olmak için ne yapmanız gerektiğini size farklı kaynaklar ve değişik şekillerde söylüyor!!! Google dilini okuyabilen gerçek bir SEO uzmanıda bu istekleri bildiği ve ilk sırada olmak için gerekenleri yaptığında orada olacağını defalarca deneyimlediği için buna güvenerek garanti verir....