notumundunyasi adlı üyeden alıntı
Teşekkür Ederim değerlendirmeniz için UNKEF ama bir konuya değinmek isterim ki beni üzen siteme çöp demeniz veya ima etmeniz. Ben bu kadar uğraşıp kelime analizi yaparken bütün dökümanları bir araya toplayıp karşı tarafa sunarken 5 saniye yönlendirme beklemekten sıkılıp gelip buraya siten çöp demek bence saygısızlıktır. Ben de öğrenci oldum bizde not açığımız kapatmak veya farklı hocaların ders notlarını incelemek için tırnak içinde sizin için çöp olan bu sitelerden yararlandık ve faydasını gördük site sahibi bu kadar emek verip bize bu hizmeti sağlıyorsa bi zahmet 5 saniye bekle kardeşim. Ha ben beklemek istemiyorum dersen google yazarsın abiyane tabirle çöp olmayan k. kırık notları onlarca liraya satan siteleri bulabilirsin.Benim nacizane görüşüm budur.
""Yeni mezun Elektrik Elektronik Mühendisi olarak bir işe girdiğimde hosting alan adı tema vs. ücretleri cebimden karşılayıp link kısaltmaları kaldıracağım ve notları cüzi bir fiyattan satarak "elit" bir site olacağım."" :D
Kırılacak ne var hocam. Siteniz çöp değil, sitenizi çöp haline getirebilecek bir şeyden bahsettim. Tam aksine bunu söylemeyebilirdim ama yazık olmasın girişiminize diye açıkça söyledim. Gerçi ben biraz realist biriyimdir, hatta fazlasıyla. Fakat bu link kısaltmaları ve reklamlara boğulmuş siteler gerçekten artık insana interneti bıraktıracak durumda. Ben genel bir kullanıcı olarak benim gibi düşünen yüz binlerce hatta milyonlarca insan olduğundan eminim. Zaten link kısaltmayla yeni bir siteden değil hosting, yılda 1 paket siraga parası anca çıkar. Bu yüzden hiç kirletmeye gerek yok güzelim siteyi. Kaynaklarına güveniyosan öncelikle hiç link kısaltması koymayacaksın ve hitin arttığında ücretli üyelik vb. şeyler düşüneceksin. Tabi kendine güvenin varsa ve istikrarlı bir şekilde çalışmayı başarıp devam ettirebilen bir bireysen. Başarılar dilerim:)