UNKEF Mühendislik fakültesini 4 yılda bitirmek istikrarlı bir çalışma gerektirir öncelikli olarak buna değinmek isterim :D Bende buna müteakip şahsım olarak istikrarlı bir insanımdır. Ayrıca ilk yorumunuzdaki açıklamanıza kırılmadım kırılacak bir şey yok siz açık sözlülükle site hakkında yorumlarınızı yazmışsınız. Ancak beni "üzen" site hakkındaki eleştirel yorumlarınız değil " çöp " kelimesi oldu. Çünkü insanlar değer verdikleri veya üstüne bazı şeylerden feragat ederek zaman ayırdığı bir şey hakkında böyle bir yorum yapılması sadece beni değil, eminim benim yerimde kim olursa olsun onu da üzerdi. Cevap fazla uzadı biz milletçe böyle uzun paragrafları okumayız neyse son olarak haklısınız yeni açılan bir siteden 1 yılda 1 paket sigara parası çıkmaz benim amacım mübalağa ederek durumun vaziyetini açıklamak idi. Yoksa hosting tema bu işlerle uğraşan insanları öyle zorlayacak şeyler değil 2-3 gün sigara içme ona ver. Önemli olan emek ve çalışma, bu paragraftan çıkacak sonuç budur bence. Umarım derdimi size açıklayabilmişimdir. Kısa zamanda da sitedeki link kısaltmaları sistematik bir şekilde kaldıracağım. Yorumlarınız için teşekkürler.