grsy adlı üyeden alıntı

Hermes Ruhi Çenet, Afgan Rasulov bunların 1-2 tık üstünde daha kaliteli içerik çıkartırsanız takip edebilirim. Çünkü Afganın kimi videosunda gereksiz saçmalıyor gibi geliyor sohbet tarzı değilde direkt bilgiyi kazıyın kafamıza. Bunu animasyon çizimlerle gerekse algoritma şablonu ile videoyu destekleyin. Vlog çekmeyin bunun için ayrı bir dal oluşturun ben o kanalda bilgiyi arıyorum sizin gün içinde ne yediğinizi değil. Ufaktan içimi döktüm yazı anlaşılır umarım :)

Afganın tarzının çok samimi bulmuyorum açıkçası ama Ruhi gayet iyi. "Bilgi" içerikli kanal üzerine de yoğunlaşayım biraz belki farklı bir konsept çıkarabilirim.

adm34 adlı üyeden alıntı

iki şık seçmek istedim fakat Teknolojiyi seçtim. Eğer güncellemeri sık sık takip edip günlük video yükleme oranlarını tutturabilirseniz teknoloji de güzel olacaktır diye düşünüyorum. diğer yandan doğa Vlog benimde aklımda olan bir proje bence buda eğlenceli bir konu olabilir. oyun konusuna değinmek gerekirse genelde çalışan kesim 18 yaş üstü 18 yaş altı evden okula okuldan eve sistemiyle çalıştığı için evde yapabilcekleri en iyi şey oyun oynayıp bol bol oyun videosu izlemek. fakat oyun videoları artık gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı o yüzden bence en mantıklısı vlog doğa tarzı şeyler çekmek olurdu şahsi görüşüm

Teknoloji alanını baya ciddi düşünüyorum. Tabi diğer kategorilere nazaran daha masraflı bir kategori, sürekli ürün satın al incele anlat vs. O yüzden de bu alanda güzel sayılabilecek teknoloji kalanalı az sayıda bulunuyor.

Oyun içinse izleyici ve yorum etkileşimi deli gibi olan bir alan ama çok aşırı oyun kanalı var. Ve yaş itibariyle diğer oyun kanalı sahibi kardeşlerimiz gibi kamerada o tarz hareketler bana uygun değil :) Profesyonel bir dslr makine mevcut. Kendimi dışarı atıp birşeyler çekmek daha mantıklı gibi + teknoloji.