Mynet buradan backlink almamış. Kendileri mynet.com domaninie backlink vermişler. Dünya çapındaki sitelere bilerek backlink vermişler. Hadi onu bunu bıraktım mynet.com gidip kendi isteği ile seocularına burdan link aldırmış diyelim. Mynet dünya çapında bir site. Dünya çapında konuşulabilir, reklamı yapılabilir. Sizin siteniz dünya çapında bir site mi gidip bir Çin sitesinden tanıtım yazısı alıyorsunuz?

Mynet'in trustrank değeri ile sizin sitenizin trustrank değeri bir mi gidip karakter kodlaması dahi sizin sitenizden farklı bir siteden backlink alıyorsunuz?

Ayrıca bu siteyi kontrol ettiniz mi ? Siteden giden tüm link çıkışlarına baktınız mı? Belki adult bir siteye link vermişlerdir veya adult bir site sizin gibi gelip burdan link almıştır? Adult siteyle aynı yerden link almak ister misiniz?

Demek istediğim backlink nedir gidip bir araştırın. Öyle burdan link alayım, oo burası iyi siteymiş dili ne olursa olsun link alayım derken sitelerinize daha fazla zarar vermeyin. Ben sadece sizi uyarıyorum.