Nazik tavrınız için teşekkürler ederim ,

Hiç bir site konu arama motorları tarafından indexlendikten sonra kopya içerik sunan sitenin altına düşmez.Bunun için fazlasıyla iddaalıyım ve onlarca örnek Seo yaptığımız firma ve kuruluşları iletebilirim.

Google ;

İndex attığı tüm sitelerin kopya içerik sorunlarının önüne geçmesi için artık zaman taraması yapıyor.Sitenin kopya spam score dereceleri de bu yüzden yer almaktadır.Merak etmeyiniz hiç bir kimse ya da kuruluşların bugüne kadar hakkına geçmedik geçmeyiz de. Daha dün Wmaraci Bloğunda paylaşılan bir yazıda bu konu hakkında detaylı bir yorum yazdık.Buna da göz atabilirsiniz ,

Açılan bu konuyu bizde bir kaç saat önce denk geldik ve burada olmadığı için WMARACI sitesinde de paylaşmak istedik.Eğer amacımız kopya içerik sunmak olsaydı bunu direk sitemize koyar ve bu tür Sosyal medya benzeri farklı bir sitede 1 e 1 aynı tür içerikte girmezdik.

İyi günler dilerim , umarım yazı içeriği bir çok kullanıcıya faydalı olmuştur ve bizim defalarca anlattığımız nofollow linklerinin değerini bu tür büyük firmalar yazmadan maalesef daha net anlaşılır ve güvenilir olmuyordu.

BlackFeel57 adlı üyeden alıntı

Üslubumda sorun olduğunu düşünmüyorum...

Tartışma konusu da çıkarmıyorum. Yalnız emeğe saygı için yazdım. Konunun alıntı olduğunu söyleyebilirsiniz ama kaynak aldığınız yeri göstererek...

İçerik index aldıktan sonra da alan siteye göre değişir yukarı çıkıp çıkmayacağı. Zira internette bu konu üzerinde dert yanan oldukça çoktur.

Kopya içerik olmasına rağmen başka sitelerin öne geçtiğini rahatlıkla okuyabilirsiniz.

Saygılar.