lostyazilim
tr.link

Kanal kategori ve isim önerisi (Youtube)

17 Mesajlar 2.270 Okunma
acebozum
tr.link

adm34 adm34 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 21.02.2016
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad A** Y**
    • Mesajlar 518
    • Beğeniler 338 / 208
    • Ticaret 2, (%100)
    iki şık seçmek istedim fakat Teknolojiyi seçtim. Eğer güncellemeri sık sık takip edip günlük video yükleme oranlarını tutturabilirseniz teknoloji de güzel olacaktır diye düşünüyorum. diğer yandan doğa Vlog benimde aklımda olan bir proje bence buda eğlenceli bir konu olabilir. oyun konusuna değinmek gerekirse genelde çalışan kesim 18 yaş üstü 18 yaş altı evden okula okuldan eve sistemiyle çalıştığı için evde yapabilcekleri en iyi şey oyun oynayıp bol bol oyun videosu izlemek. fakat oyun videoları artık gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı o yüzden bence en mantıklısı vlog doğa tarzı şeyler çekmek olurdu şahsi görüşüm
    Hermes

kişi bu mesajı beğendi.

wmaraci
    reklam

Hermes Hermes Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
    • Üyelik 24.11.2011
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Meslek Seo | Sosyal Medya | Yazılım
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad S** Y**
    • Mesajlar 2777
    • Beğeniler 397 / 1093
    • Ticaret 90, (%98)

grsy adlı üyeden alıntı

Hermes Ruhi Çenet, Afgan Rasulov bunların 1-2 tık üstünde daha kaliteli içerik çıkartırsanız takip edebilirim. Çünkü Afganın kimi videosunda gereksiz saçmalıyor gibi geliyor sohbet tarzı değilde direkt bilgiyi kazıyın kafamıza. Bunu animasyon çizimlerle gerekse algoritma şablonu ile videoyu destekleyin. Vlog çekmeyin bunun için ayrı bir dal oluşturun ben o kanalda bilgiyi arıyorum sizin gün içinde ne yediğinizi değil. Ufaktan içimi döktüm yazı anlaşılır umarım :)

Afganın tarzının çok samimi bulmuyorum açıkçası ama Ruhi gayet iyi. "Bilgi" içerikli kanal üzerine de yoğunlaşayım biraz belki farklı bir konsept çıkarabilirim.

adm34 adlı üyeden alıntı

iki şık seçmek istedim fakat Teknolojiyi seçtim. Eğer güncellemeri sık sık takip edip günlük video yükleme oranlarını tutturabilirseniz teknoloji de güzel olacaktır diye düşünüyorum. diğer yandan doğa Vlog benimde aklımda olan bir proje bence buda eğlenceli bir konu olabilir. oyun konusuna değinmek gerekirse genelde çalışan kesim 18 yaş üstü 18 yaş altı evden okula okuldan eve sistemiyle çalıştığı için evde yapabilcekleri en iyi şey oyun oynayıp bol bol oyun videosu izlemek. fakat oyun videoları artık gerçekten çok can sıkıcı olmaya başladı o yüzden bence en mantıklısı vlog doğa tarzı şeyler çekmek olurdu şahsi görüşüm

Teknoloji alanını baya ciddi düşünüyorum. Tabi diğer kategorilere nazaran daha masraflı bir kategori, sürekli ürün satın al incele anlat vs. O yüzden de bu alanda güzel sayılabilecek teknoloji kalanalı az sayıda bulunuyor.

Oyun içinse izleyici ve yorum etkileşimi deli gibi olan bir alan ama çok aşırı oyun kanalı var. Ve yaş itibariyle diğer oyun kanalı sahibi kardeşlerimiz gibi kamerada o tarz hareketler bana uygun değil :) Profesyonel bir dslr makine mevcut. Kendimi dışarı atıp birşeyler çekmek daha mantıklı gibi + teknoloji.
    adm34

kişi bu mesajı beğendi.

adm34 adm34 WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 21.02.2016
    • Yaş/Cinsiyet 39 / E
    • Meslek Bilgisayar Mühendisi / Fotoğra
    • Konum İstanbul Avrupa
    • Ad Soyad A** Y**
    • Mesajlar 518
    • Beğeniler 338 / 208
    • Ticaret 2, (%100)
    aynen her ikisini de düşünebilirsiniz evet teknoloji başlarda çok masraflı fakat ilerleyen zamanlarda takipçi sayınızın hatırı sayılır bir şekilde artmasıyla masrafınız(satın alma) daha azalacaktır firmalar sizlere deneme ürünleri yollayacaktır illaki. tabi bunun için vakit ve nakit gerekiyor. bence o tarz hareketler bana göre değil diyorsanız oyun kanalını direk çıkartın. umarım dilediğiniz gibi olur
    Hermes

kişi bu mesajı beğendi.

• Üyelik 24.11.2011
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad S** Y**
    • Mesajlar 2777
    • Beğeniler 397 / 1093
    • Ticaret 90, (%98)
    Herkes fikrini belirtip, ankete oy verirse memnun olurum.

wmaraci
    wmaraci

• Üyelik 24.11.2011
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad S** Y**
    • Mesajlar 2777
    • Beğeniler 397 / 1093
    • Ticaret 90, (%98)
    Var mı başka katılmayan? Son kez sorayım.

Ankete oy verirseniz sevinirim.

Salomon Salomon WM Aracı Kullanıcı
    • Üyelik 16.10.2015
    • Yaş/Cinsiyet 34 / E
    • Meslek Yok
    • Konum Kocaeli
    • Ad Soyad H** K**
    • Mesajlar 31
    • Beğeniler 1 / 8
    • Ticaret 0, (%0)
    Merhaba
    Abi ortak lazım mı? :)

• Üyelik 24.11.2011
    • Yaş/Cinsiyet 42 / E
    • Konum İstanbul Anadolu
    • Ad Soyad S** Y**
    • Mesajlar 2777
    • Beğeniler 397 / 1093
    • Ticaret 90, (%98)
    Salomon maalesef :)

wmaraci
    wmaraci
    Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
    Site Ayarları
    • Tema Seçeneği
    • Site Sesleri
    • Bildirimler
    • Özel Mesaj Al