-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
tekniker
-
-
Ad Soyad
M** T**
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bilgilendirme için teşekkürler demek ki bulaşmamak lazım
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Dijital Baskı Operatörü
-
-
Ad Soyad
C** K**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
TanerSELEK adlı üyeden alıntı
Evet 6 Ay oldu işi vereli Siteyi yayına alalıda 2 hafta oldu ve halen daha dünya eksiği var tasarım ekibi ile ne konuştuysak hepsini ödemeyi aldıktan sonra yuttular, sistem desteklemiyor. öyle olmuyor böyle olmuyor mazeret dışında birşey yok çözüm adına birşey yok madem desteklemiyor yaparız neden diyorsun o zaman ben bu hizmeti veremem diyeceksin insanları aldatıp kandırmayacaksın ve en önemli sorunda tsoftun kendi içinde büyük bir iletişim kopukluğu var. T-soft Eskisi gibi değil bende eskiden korur kollardım forumlarda ama artık astarı yüzünü geçti. İŞ EN BÜYÜK BİZİZ DEYİP REKLAM YAPMAK DEĞİLDİR. İŞ OLANI KORUYARAK MADUR ETMEDEN BÜYÜYEBİLMEKTEDİR.
Bilgi verdiğiniz için teşekkürler hocam.
-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama Uzmanı
-
-
Ad Soyad
K** B**
-
-
-
Ticaret
2, (%100)
Tsofttan çektiğim kadar hiçbir e-ticaret paketi firmasından çekmedim. Altyapı olarak normal e-ticaret için yeterli, extreme işler için yetersiz.
Hizmet olarak parayı verdikten sonra hiçbir hizmeti tam anlamıyla alamıyorsun. Bu adamlar yüzünden çalıştığım firmayı bıraktım :)
Büyük markalar varken, küçük markalarla uğraşamayız modundalar. Küçüklere vaad edilenleri yapmadan, büyüklerle büyük paralar kazanma derdindeler... Arayıp; "bizim işi neden yapmadınız ?"diyince, sizden daha çok para verenler var, onların işini yapıyoruz"a getiriyorlar...
Üstelik yazılımda da açık vardı, 3 sene sonra yeni buldular galiba, şimdi baktım kapatmışlar...
1 kişi bu mesajı beğendi.