-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
FreeHuman
-
-
Ad Soyad
V** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Yapacağın girişimi şimdiden tebrik ederim.
İlan reklam ve tabela yönetmeliğini okumalısınız. Ayrıntılarını bilmiyorum fakat işinize yarayabilir.
1 kişi bu mesajı beğendi.
HTML-CSS ve BOOTSTRAP-JQUERY,
PSD döküm,
Tema editleme.
Temayı responsive hale getirme.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Bulutekno adlı üyeden alıntı
Yapacağın girişimi şimdiden tebrik ederim.
İlan reklam ve tabela yönetmeliğini okumalısınız. Ayrıntılarını bilmiyorum fakat işinize yarayabilir.
Detaylı olarak bi kitap okumuştum gereken şartları vs hemen hemen biliyorum. Bilgi için teşekkürler.
Dünya kendinden kaçabileceğin kadar büyük değil.
-
-
Yaş/Cinsiyet
27 / E
-
Meslek
İnternet Reklam Danışmanlığı
-
-
Ad Soyad
Ç** G**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Girişiminiz cesaret ister :) Belli ki iletişimiz kuvvetli. Bir dönem bende bu tarz bir işin peşinde koştum. Lakin İstanbul'da olmamdan dolayı müşteri bulma kısmında çokta fazla zorluk çekmedim. Piyasada fiyat araştırması yapıp , kurumsal şirketlere (Dizi, Film, Reklam Ajansları) düşük rakamlarla pazarlamaya , ummadığınız sektörlere teklif yollayarak şansınızı deneyebilirsiniz.
Muhakkak iyi bir teklif dosyanız olsun. Birde siyah takım elbiseniz :D Şansınızı denemekten zarar gelmez.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
ÇağatayGüney adlı üyeden alıntı
Girişiminiz cesaret ister :) Belli ki iletişimiz kuvvetli. Bir dönem bende bu tarz bir işin peşinde koştum. Lakin İstanbul'da olmamdan dolayı müşteri bulma kısmında çokta fazla zorluk çekmedim. Piyasada fiyat araştırması yapıp , kurumsal şirketlere (Dizi, Film, Reklam Ajansları) düşük rakamlarla pazarlamaya , ummadığınız sektörlere teklif yollayarak şansınızı deneyebilirsiniz.
Muhakkak iyi bir teklif dosyanız olsun. Birde siyah takım elbiseniz :D Şansınızı denemekten zarar gelmez.
Yorumunuz için çok teşekkür ederim :) Keşke istanbul gibi bi yere böyle bi fırsatı yakalasaydım herşey çok farklı olurdu :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
38 / E
-
Meslek
Grafik Tasarım
-
-
Ad Soyad
Y** E**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Bir reklamcı (tasarımcı) olarak böyle bir mecranın bir çok şehirde yapıldığını söylemek isterim. Eğer bulunduğunuz şehirde yapmak istiyorsanız önce herhangi birinin veya birilerinin bu işin telif hakkını almadığından emin olmanızda fayda var.
-
-
Yaş/Cinsiyet
24 / E
-
Meslek
Developer
-
-
Ad Soyad
M** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
A4Proje adlı üyeden alıntı
Bir reklamcı (tasarımcı) olarak böyle bir mecranın bir çok şehirde yapıldığını söylemek isterim. Eğer bulunduğunuz şehirde yapmak istiyorsanız önce herhangi birinin veya birilerinin bu işin telif hakkını almadığından emin olmanızda fayda var.
Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederim hocam. Araştıracağım :)
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Network & Linux/UNIX
-
-
Ad Soyad
T** A**
-
-
-
Ticaret
89, (%100)
Azerbaycan da yıllardır kullanılan ve ilgi gören reklam modelidir. Mesela pepsi, cola gibi şişe tarzı tutacaklar hazırlanarak içine o içkinin boş teneke kutusu yerleştiriliyor bazı otobüslerde.
siyahh
SEO Danışmanlığı
Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
28 / E
-
Meslek
SEO DANIŞMANI / E.E Mühendisi
-
-
Ad Soyad
E** G**
-
-
-
Ticaret
18, (%100)
Yolunuz açık olsun hocam.Güzel bir düşünce inşallah güzel bir şekilde kazanç sağlarsınız