-
-
Yaş/Cinsiyet
33 / E
-
Meslek
html,css
-
-
Ad Soyad
M** Ç**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi insanların bu **************lara para yedirmemeleri olayı anlatıyım buderus markalı kombim ateşleme sorunu vardı yani kısacası yanmıyordu ve hemen buderus yetkili servisi aradım (444 6 680) firma ismi merkez istanbul ısıtma soğutma sistemleri diye geçiyor ve 1 gün sonra evime 2 kişi geldi kombiye filan baktılar bana gösterdiler hangi parçada arızalı olduğunu dedim ne kadara yaparsınız filan bunlar birisine telefon açtılar emre bey diye ondan fiyat aldılar ve bana 490 tl fiyat çektiler parçaya baktım bunun ismi nedir dedim kombi fan moturu dediler ve internetten buderus fan motoru diye fiyatlarına baktım parça fiyatı 120 tl ve bana 490 tl fiyat çektiler hemen servis ücretini verdim gönderdim onları benim arızalı parçaya söktüm zaten 4 tane vidası var içine baktım kirlenmiş hemen temizledim parçayı yerine taktım ve çalıştı bana bozuk demişlerdi bu yüzden buderus yetkili servisi çağırırken 100 kere 1000 kere düşünün sağlam parçaya bozuk diyip çok yüksek fiyatlar çekiyorlar...
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** Y**
-
-
-
Ticaret
39, (%100)
Geçmiş olsun... Yazıların tamamını bold yazmak yasak.
-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
Sağlıkçı Webmaster
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
15, (%100)
İnsanlar artık başkasını düşünmüyor, ben paramı alayım cukka yapayım da diğerleri ne yaparsa yapsın havasındalar. İnsanlarımız çok değişti, güvenmek zor. Milleti öpmeye çalışan adam da çok maalesef. Bu sadece bir örnek :) Teşekkürler, gören eden olursa faydalı olur.