lostyazilim
tr.link

Buderus markalı kombi yetkili servis dolandırıcılığı

4 Mesajlar 1.049 Okunma
acebozum
tr.link

Jeansp Jeansp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek html,css
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Merhaba arkadaşlar bu konuyu açmamın sebebi insanların bu **************lara para yedirmemeleri olayı anlatıyım buderus markalı kombim ateşleme sorunu vardı yani kısacası yanmıyordu ve hemen buderus yetkili servisi aradım (444 6 680) firma ismi merkez istanbul ısıtma soğutma sistemleri diye geçiyor ve 1 gün sonra evime 2 kişi geldi kombiye filan baktılar bana gösterdiler hangi parçada arızalı olduğunu dedim ne kadara yaparsınız filan bunlar birisine telefon açtılar emre bey diye ondan fiyat aldılar ve bana 490 tl fiyat çektiler parçaya baktım bunun ismi nedir dedim kombi fan moturu dediler ve internetten buderus fan motoru diye fiyatlarına baktım parça fiyatı 120 tl ve bana 490 tl fiyat çektiler hemen servis ücretini verdim gönderdim onları benim arızalı parçaya söktüm zaten 4 tane vidası var içine baktım kirlenmiş hemen temizledim parçayı yerine taktım ve çalıştı bana bozuk demişlerdi bu yüzden buderus yetkili servisi çağırırken 100 kere 1000 kere düşünün sağlam parçaya bozuk diyip çok yüksek fiyatlar çekiyorlar...

wmaraci
reklam

Sungmert Sungmert carpe diem ne diyem Kullanıcı
  • Üyelik 12.01.2012
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Freelancer
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** Y**
  • Mesajlar 1233
  • Beğeniler 506 / 407
  • Ticaret 39, (%100)
Geçmiş olsun... Yazıların tamamını bold yazmak yasak.

Jeansp Jeansp WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.03.2015
  • Yaş/Cinsiyet 33 / E
  • Meslek html,css
  • Konum İstanbul Anadolu
  • Ad Soyad M** Ç**
  • Mesajlar 123
  • Beğeniler 31 / 20
  • Ticaret 0, (%0)
Tamam Düzelttim :)

Gucluyazar Gucluyazar Proje Adamı :) Kullanıcı
  • Üyelik 28.03.2016
  • Yaş/Cinsiyet 29 / E
  • Meslek Sağlıkçı Webmaster
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad M** S**
  • Mesajlar 1027
  • Beğeniler 372 / 319
  • Ticaret 15, (%100)
İnsanlar artık başkasını düşünmüyor, ben paramı alayım cukka yapayım da diğerleri ne yaparsa yapsın havasındalar. İnsanlarımız çok değişti, güvenmek zor. Milleti öpmeye çalışan adam da çok maalesef. Bu sadece bir örnek :) Teşekkürler, gören eden olursa faydalı olur.

wmaraci
wmaraci
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al