Merhaba Arkadaşlar Birşey Sorucak 1 hafta Önce Blogger dan Bir Blog açtım blog ilk gün hemen index almaya başladı işte sorun yoktu sonra godaddy hesabımı kilitledi domainimi sildi sonra 3 gün önce tekrar domainimi geri aldım bloga yönlendirdim fakat o gün bugündür blogum arama motorların da adını dahi yazsam çıkmıyor şimdi webmaster tools kullanıyorum ondada şöyle www.siteadesi.com olarak eklediğim adres robots txt de hata vermiyor ve şöyle
ama dizine eklenen beklemede 3 gündür böyle devam ediyor dns ayarları yönlendirmeler yaptım düzelmiyor bütün ayarları sıfırladım tekrardan dns yönlendirmesi yaptım yine düzelmedi.
http://siteadresi.com olarak eklediğim adreste ise ilk blogu açtığım gün böyle açtım ilk gün robots txt falan normaldi ama 3 gün önce tekrar eklediğimde hata veriyor robots.txt bulunamadı diyor düzeltemedim
ve 2 adet ilk eklediğim günki indexleri almış ondan sonra index vs yok bu sorunu nasıl Düzeltebilirim?
Google da site:siteadresi.com yazdığımda hani 1 hafta önceki indexler vs gözüküyor sorun yok ee diğer indexlerde öyle ama google'a sitemin adını dahi yazınca çıkmıyor yani illa google da bulmam için siteyi siteadresi.com diye aratmam gerekiyor...