Gecenin şu saatinde sinir küpüne döndüren ve böyle sert bir başlık ile sizi uyarmama sebep olan bu lanet program benim cidden asabımı bozdu.
Gecenin körü elimdeki işi yetiştirmeye çalışıyorum 2 gündür uğraşmışım 800-900 satırlık css dökmüşüm pat birden elektrik kesiliyor. Geri geldiğinde ise kaldığım yerden devam edeyim diyorum o da ne! Tüm dosya koca koca NULL'lar ile dolu. Yok bildiğiniz 2 gündür emek harcadığım dosya POFF uçtu gitti. 2 saattir araştırıyorum yabancı kaynaklara önbelleklere bakıyorum vs vs. her kesin dilinde notepad++'ın bugu lafı var.
Böyle güzel bir projeye imza atıyorsunda bu sorunu neden çözmüyorsun o zaman arkadaşım. Basit bir editör olsa neyse de kod editörü ya! Çalıştığın şey bir makale değil. Kaldı ki öyle bile olsa da bu hazmedilemez bir durum. İşin ucunda emek var.
Lafın kısası bu programda çalışan arkadaşlara tavsiyem dikkatli olun. Birden tüm projeniz elinizden kayar gider. Başıma gelmez demeyin önleminizi alın. Başka bir editör kullanın ya da kendinizi sağlama alıp her saveden sonra yedeğinizi alın. İkinci seçenek uğraştırır bence direk kaldırın abi pc nizden.