Tüm partililerin aynı konuda hemfikir olduğu nadir olaylardan biri bu :)

Kaldırılsın artık cidden toplumsal tüm değerler çiğneniyor, ahlak edep hiç bir şey kalmadı, gözümüzün önünde o onunla ayrılıp diğeri ile o diğeri ile çaprazlama ilginç ilişkiler yaşanıyor hem de güpegündüz çoluk çocukların da izlediği bir saatte. Yaşanan diğer rezillikler de cabası.

Türkiyeyi de aşmış artık, balkanlarda Türkler Arnavutlar Romanlar komple bunları izliyor, bunları geç yav alışveriş yaparken Makedon bi kadın baktı ki Türkiyeden gelmişim, Solmaz diyor raga diyor abv versin dedim kahvelerde bile bunları izliyorlar, sırbistanda da izlendiğini duydum.

Ülkenin kültürünü böyle sanıyorlar, diziler 1 bu programlar 2, bilinen tüm toplumsal ahlak algısı yerle bir, ciddi ciddi normal hayatın böyle olduğunu düşünüyorlar, bi de araplara maraplara da satılmış bu diziler tüm balkanlara satılmış, alt yazılı dublajlı 50 türlüsünü gördüm burada, yazık günah bunca ahlaksızlık bunlar yüzünden toplumun kültürü sanılıyor.

Toplumu da bu programlar yozlaştırdı zaten, yeni nesil çocuklar bunları izleyerek büyüyor ve bunun normal hayat olduğunu sanıyorlar. Acun macun bu tayfa evlilik programları tüm dünyada ahlaksızlık kabul edilebilecek diziler, saçma sapan uydurma haberlerle saatlerce konuştukları programlar, futboldan başka her şeyin tartışılıp konuşulduğu spor programları, hepsini şimdi yasaklasalar planlı yayınlarla halkı normale döndürmek 10 sene alacak, o kadar zarar verdiler.