Herkese selamlar,
Yeni tasarlamaya başladığım bir Wordpress temasında sizin de görüşlerinizi alarak devam etmeye karar verdim. Böylelikle daha fazla kişiye hitap etmesi mümkün olacak ve daha çok kişiye çözüm üretmiş olacağım.
Sizden beklediğim geri bildirim oldukça basit. Sahip olacağınız bir temada ne gibi özellikler yer alsın isterdiniz? Forumlarda sık sık karşılaştığım bazı konulardan örnek vermek gerekirse: ekstra bir eklentiye ihtiyaç duymadan burç yorumları gösterebilme, ziyaretçilerin gebelik tarihi hesaplamasına olanak veren bileşen, süper lig puan durumu bileşeni, otomatik entegrasyon Facebook yorum alanı, reklam alanları gibi. Hem bileşen olarak hem de tema ayarı olarak düşünebilirsiniz. Ne gibi özellikler olabilir? Bir eklentiye ihtiyaç duymadan şunu yapabilmek isterdim yada temada yok ama ben şu bileşeni ekstra kuruyorum tema uyumsuz olduğu için istediğim şekilde olmuyor gibi düşünerek cevap verebilirsiniz :)
Cevapların her birini değerlendirip olabildiğince yeni temaya bunu yansıtacağım. Şimdiden bütün cevap verenlere teşekkür ederim.