ÖmerFaruk hocam merakla bekliyoruz temanı ,

senden tek ricam diğerleri gibi olma nedemek istediğimi söylim ;

mesela ben themefrostten avada theme aldım adamlar yaptı sattı bitmedi sürekli güncelliyorlar süerekli hatta bir alan 2 -3 site kullanıyor normade yasak ama eminim bunu yapımcıda biliyor buna rağmen ben bu sattım bitti yok sürekli yenil ekliyorlar;

şimdi bizim türk yapımcılar siteyi yapıyor , güzelde yapıyor lafım yok fakat güncelleme yok , üstüne bir şey koymak yok hemen başka yeni tema yapıyorlar o eskisindden birazdaha güzel onu satmaya çalışıyorlar üstelik kesinlikle tek domaaine lisanlı ve başka yerde kullanmak yasak .

kardeşim bir öncekine yeni sitede yaptıklarını ekleyip güncellesene yook olmaz onun işi bitti işte ben burda deli oluyorum ..

bazı türk webmasterlarda ufacık güncelleme yapıyor temayı alana güncelleme paketini parayla satıyor oldu başkaa ..

sonra diyorlarki themefrostten neden millet gidiyor.

şimdi diceksin kardeşim adam nasıl para kazanmaya devam etcek ,

ben yeni tema yapıp satmasına kızmıyorum , eskiyide biraz güncelle yeniye göre az daha ucuz sat oda satsın satın alanda güncelleme olacak bilsin sevinsin zaten tek domain lisanslı . neden korkuyosun .

birde ;

sana tavsiyem yapacağın sitede mutlaka ufakta olsa ilan kısmı olsun kullannıcılar ilanlarını bırakabilsin .diğerlerinden farklı ol diye dedim .

çok yazdım hakkını helal et kolay gelsin başarılar .