Beğen beğenmeyin.
Herkesin bir nedeni var. Birbirine ideolojik olarak fikren taban tabana zıt görüşlerin Tayip Erdoğan'ı sevmemek için nedeni var. Sevenlerin de var neyse.

Burada öyle yorum yapanları görüyorum ki. Almanya, Hollanda, Amerika hepsi birer melek bizim iyiliğimiz için onca şey yapmışlar da biz nankörlük ediyormuşuz. Asıl şerefsiz olan bizim ülke bizim Hükumet olayı böyle yorumlayanlar da var.

İnternet ortamı olduğu için kimin ne olduğu belli değil ya. Belki adam Alman burada yaşıyor Türk fikri gibi fikrini sunuyor.

Neyse Almanya, Hollanda Amerika gibi ülkeler Avrupa Müslümanları sevmiyorlar ve bunu açıkça dile getiriyorlar. Her geçen yıl Avrupa ülkelerinde aşırı sağcı, ve ırkçılığa varan milliyetçi partiler daha popüler oluyor. Buda Avrupa'nın kendi içinde bozulmasına sebep oluyor.

Ve bunlar İslamı Müslümanları sevmediklerini dile getiriyorlar. Ve Onlara göre Tayip Erdoğan bunu temsil ediyor. Ve bunu da söylüyorlar zaten.
Yani benim ülkemin milletimin gelişmesini istemediğini yüzde yüz bildiğim bir ülkenin öneri ve tavsiyelerini neden dinleyeyim hele de ortada bir ülke çıkar ilişkisi kalmamışken.

Yunanistan takmıyor muş, Avrupa şunu diyormuş derse desin. İlla sesimizin çıkması için illa kendi fikrimizi beyan edebilmemiz için tamamen üstün hale gelmemiz mi gerekiyor.

Siyaset de oyun işi hamle işi. Her durumda halkın dilini konuşan kazanır. Adamın ülkesinde seçime katılma oranı %40-50 ve iktidara gelen parti halkın oyunun %16 sını alıp gelebilmiş. O demokratik oluyor. Bizim ülkede seçime katılım oranı %80 üstünde ve adam %45-50 ile iktidara geliyor ve bu dikdatör oluyor.

Aynı kafalar 11 yıl önce ülkeye şeriat gelecek diyordu geldi mi ?
Adareb teşebbüsü akşamı Tayip Erdoğanın uçağının kordinatlarını online yayıonlayan ülke mi demokrasi kahramanı.

4 milyon Suriyeliye biz bakarken 150.000 Suriyeli alan Avrupa mı insan hakları şampiyonu.
Hollanda da yıllardır pkk eğitim kampları var. Defalarca söylendi ne oldu.

Zaten bu durumlar varken AKP hükümeti de bunları lehine kullanıyor böylece herkes kimin ne olduğunu gösteriyor. Dediğiniz gibi Arap ülkelerinde daha fazla Türk olmasına rağmen inatla Almanya Hollanda zorlamasının sebebi bu taktik.

Görüp bakarız kim dönüyor.
Referandum dan Evet çıkınca merak ediyorum Hollanda Almanya ne edecekler.

Fransa Cmuhur başkanının Melih gökçek sakız çiğneyerek halanaından yol etmişti.