işi paraya dökmek istiyorsan kadınlara ek gelir imkanı sağlayan bir kategori aç. Bunu kategorilendir pazarlayabileceğin şeyler olsun. Mesela "Makale". Makaleleri sisteme .doc olarak eklemesini sağla ve admin onayına sun. Sitede bir puan sistemi oluştur. Ve mesela bir kişi makale yazdı ve sistemine yükledi. 100 kelime için 10 Site puanı ver. 10 Site puanı 1TL'ye denk gelecek şekilde puanlama sistemi yap. 500 Puan üstü kullanıcılara ister ödeme yap, ödeme olarak kullanmak istemeyenler için puan karşılığı site içi özellik satın alınabilecek bir mağaza oluştur. Mesela "A" rozeti 25 Puan, "Profil Arkaplan Resmi Koyabilme" 100 puan tarzı. Hem ek gelir imkanı sun hem de site içi ücretli ya da puanlı özellikler sun.

Attıkları her paylaşıma puan ver mesela 1 Puan gibi. Mağazadan profillerini geliştirebilecek ürünler alabilecekleri için puanlarla kullanıcıları paylaşıma teşvik edersin.

Kadınları el emeği göz nuru ürünleri sergileyebileceği bir ticaret kategorisi aç, satışlardan %10 komisyon al site üzerinden ödeme sistemi yap, sipariş veren teslim aldığında ödemeyi emekçisine yap. Aradan sen de kazan hem de çok kişiyi bu sistemlerle sitene çek