Sistemi çoğu yerde eleştirdim ve kesinlikle bu tarz sistemlerin bir gün patlayacağını ve çok can yanacağını belirttim. Hiçbir zaman bu tarz sistemlere katılmadım. Ancak geçen günlerde yakın bir arkadaşımı bizzat bu sistemle kazanırken gördüm benide üye yaptı ufak bir yatırım yaptık.

Şimdi bu sistem gerçekten kazandırıyor ve bu sistemde havuz yok. Para akışı alıcılar arasında gerçekleşiyor.Sisteme katıldığınızda yardım etmeden kesinlikle yardım alamıyorsunuz. Yardım al dediğinizde sistem önce yardım etmelisin diye hata veriyor.

Şimdi Bu uyanık Sergey yönetici olarak kendi hesabında bu önce yardım etmeden yardım alma olayını kaldırsa. Hiç yardım etmeden sürekli yardım al talebi oluştursa tomarla para kazanacak. Çünkü hiçbir aracı olmadan direk hesaplar arası transfer oluyor.

Ve şuanda bu sistemde 50 60bin TL ve daha fazlasını yatırdığını videolarla kanıtlayan binlerce kişi var. Yani Sergey haftada bir 50binlik yardım istese hiç yardım etmeden bu parayı alacak. Zaten sistemde bu şekilde işliyor. Bu sistem illaki bir yerde tıkanacak ve çok yüksek yatırım yapanlar buna denk geldiğinde kafalarını taşlara vuracaklar.

Bu nedenle bu sistemden kazanmaya devam etmek için riske atacak 1000TLniz varsa yatırın %30 ve üzeri kar oranınızı alınca 1000Tlnizi cebinize koyun kalan +300tl ile riske girmeye devam edin. İllede bu sisteme gireceğim ne olursa olsun diyorsanız bari bu şekilde yapında ilerde çok canınız acımasın.