Erdoğan ne yaparsa yapsın ülkedeki "Hollandalılar, Almanlar" eleştirecek bir şey bulacak. Akp'ye hiç oy vermedim vermeyi de düşünmüyorum ama her konuyu Erdoğan'a, Cumhurbaşkanına getirmek, aşağılamak ve ne olursa olsun Avrupa'yı haklı görmek Ermeni kalıntısı ahlaksızların yapacağı bir iştir. Konu evet/hayır meselesi değil ama adamlar gazetelerine Türkçe manşet atıyor referandumda "Hayır verin, Erdoğan diktatörlüğü bitsin" diye bizimkiler yine Erdoğan düşmalığından "Olooom Avrooopa bizi düşünüyo bikere özgürlük tağaammı." deyip fütursuzca Cumhurbaşkanı eleştiriyor ve Erdoğan'ın diktatör olduğuna inanıyor.
Hangi görüşte olursanız olun ama milli olun.
Ne sağ kesimin yobazı olun, ne de sol tarafın yobazı. İkiside birbirinden aşağılık. Bu ülkenin insanı olun, milli olun.
Ülkenin yaşanmaz bir yer olduğunu savunanlar da, yaşanmaz hale getirmek isteyenlerdir.

Forum yetkililerine sesleniyorum, kaliteli bir WEBMASTER sitesi olan ve günde yaklaşık 15 saat online olduğum bir platformda hiçbir siyasi liderin aşağılanmasını istemiyorum.
Avrupa bize mi muhtaç, biz onlara muhtacız. Biz yanlış yoldayız, Biz gericiyiz, onlar dostumuz, avrupa candır, Erdoğan kötüdür safsatalarınızdan gına geldi artık.

Ek olarak; sadece Dortmund değil Starbucks, Welt, Forbes, Unicef, ve birçok Paris kurumu hacklendi. Bu ülkenin insanını aşağılamaktan vazgeçin, çırpındıkça batıyorsunuz.