2008 yılında diğer siyasi partilerin yurt dışında propaganda yapmasını engellemek için temsilciliklerde propaganda kanunen yasaklandı. O zamanlar sayın RTE, FETÖ ile sevgili olduğu için, fetö RTE adına bu işleri yapıyordu. Bu şekilde diğer partilerin önü kesilmişti.

2008 yılında yurt dışı temsilciliklerde siyasi propaganda yapmayı kanunen yasaklayan Recep Tayyip Erdoğan'dır. 2017 yılında yabancı temsilcilikte siyasi propaganda yapamıyorum diye cingar çıkaran Recep Tayyip Erdoğan'dır.

Şimdi ben RTE'yi eleştirmeyeyim de, Alman yeşiller partisini mi eleştireyim?

Demokrasi konusunda Avrupa ile kıyas bir yana, yanına bile yaklaşamayız. Ve olası bir evet çıkarsa, o kıyas noktasından çoook daha uzaklara gideceğiz.

Bazı kurumların, kuruluşların web sayfasına index atıp ezan dinletmekle olmaz gövde gösterisi. O kadar atar yapıyorsan, madem elinde çok ağır yaptırım yapacak kadar koz var, kılıcının keskinliğini göster de görelim sayın Osmanlı torunu. Yok diplomatik uçuşları kapattım, yok büyük elçi gelmesin dedik....Rusya ve israil atarlaında yaşananların benzerini yaşayacağımıza adım kadar eminim.