-
-
Yaş/Cinsiyet
29 / E
-
Meslek
UI Designer
-
-
Ad Soyad
D** Y**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Cumhurbaşkanımıza 2 saatte "demokrat" mahkeme kararı çıkartıp halkıyla buluşmasını engelleyen hatta telekonferansına bile izin vermeyip aynı gün Terör örgütü lideri Cemil Bayık'a telekonferans verdirten, PKK sempatizanlarını polisle koruyan, 21. yüzyılda Almanya'nın ortasında 9 bin mülteci çocuğun kaybolduğu Avrupa mı?
Bütün terör örgütlerine silah yağdırıp, gezi eylemleriyle milletvekillerini dahi Türkiye'ye kimseden izin almadan sokan ve ajanlık yaptıran Avrupa mı?
Demokratiklik ve insanlık adına Avrupa mı önde yoksa biz mi sorusuna cevabı kendiniz bulun.
Tartışmaya devam etmek istemiyorum.
İyi günler
3 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
42 / E
-
Meslek
Freelancer
-
-
Ad Soyad
M** R**
-
-
-
Ticaret
103, (%99)
2008 yılında diğer siyasi partilerin yurt dışında propaganda yapmasını engellemek için temsilciliklerde propaganda kanunen yasaklandı. O zamanlar sayın RTE, FETÖ ile sevgili olduğu için, fetö RTE adına bu işleri yapıyordu. Bu şekilde diğer partilerin önü kesilmişti.
2008 yılında yurt dışı temsilciliklerde siyasi propaganda yapmayı kanunen yasaklayan Recep Tayyip Erdoğan'dır. 2017 yılında yabancı temsilcilikte siyasi propaganda yapamıyorum diye cingar çıkaran Recep Tayyip Erdoğan'dır.
Şimdi ben RTE'yi eleştirmeyeyim de, Alman yeşiller partisini mi eleştireyim?
Demokrasi konusunda Avrupa ile kıyas bir yana, yanına bile yaklaşamayız. Ve olası bir evet çıkarsa, o kıyas noktasından çoook daha uzaklara gideceğiz.
Bazı kurumların, kuruluşların web sayfasına index atıp ezan dinletmekle olmaz gövde gösterisi. O kadar atar yapıyorsan, madem elinde çok ağır yaptırım yapacak kadar koz var, kılıcının keskinliğini göster de görelim sayın Osmanlı torunu. Yok diplomatik uçuşları kapattım, yok büyük elçi gelmesin dedik....Rusya ve israil atarlaında yaşananların benzerini yaşayacağımıza adım kadar eminim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
teknolojico adlı üyeden alıntı
Kendi bakan, vekilimizin hesapları hacklenince mutlu oluyorsunuz, Dortmund'un hesabı kısa süreli hacklenince ağlayıp sızlıyorsunuz yahu. İçimizdekiler....
Bunlar bizans dölleri o yüzden. Osmanlıyı reddediyorlar bizans aşığılar o yüzden kardeş.
2 kişi bu mesajı beğendi.
$ Hit alan bir siteniz mi var dolar bazında para kazanın $
https://popcash.net/register/63254
-
-
Yaş/Cinsiyet
34 / E
-
Meslek
Öğrenci
-
-
Ad Soyad
O** A**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
dursunyilmaz adlı üyeden alıntı
Cumhurbaşkanımıza 2 saatte "demokrat" mahkeme kararı çıkartıp halkıyla buluşmasını engelleyen hatta telekonferansına bile izin vermeyip aynı gün Terör örgütü lideri Cemil Bayık'a telekonferans verdirten, PKK sempatizanlarını polisle koruyan, 21. yüzyılda Almanya'nın ortasında 9 bin mülteci çocuğun kaybolduğu Avrupa mı?
Bütün terör örgütlerine silah yağdırıp, gezi eylemleriyle milletvekillerini dahi Türkiye'ye kimseden izin almadan sokan ve ajanlık yaptıran Avrupa mı?
Demokratiklik ve insanlık adına Avrupa mı önde yoksa biz mi sorusuna cevabı kendiniz bulun.
Tartışmaya devam etmek istemiyorum.
İyi günler
Boşver ağlıyorlar :) son çırpınışları artık sahiplerinin sesleri çıkamayacak doğal olarak bunlarında..
2 kişi bu mesajı beğendi.
$ Hit alan bir siteniz mi var dolar bazında para kazanın $
https://popcash.net/register/63254
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Kendi halimdeyim
-
-
Ad Soyad
İ** Y**
-
-
-
Ticaret
21, (%100)
Adam PKK'nın yurtdışı faaliyetlerinden rahatsız olmuş :) Bu iktidar değil mi Apo posteri açmayı suç olmaktan çıkaran? Atayım mı buraya dolmabahçe mutabakatının görüntülerini? Öyle gizli çekim felan da değil bütün kanallar yayınladılar bunu. Bizzat Erdoğan'ın ağzından şu sözler döküldü: "Bunlar tarih bilmiyorlar, Eyalet yapılanmaları çok daha süratle kalkınmayı getirir, Osmanlı'ya bakıyorsun Kürdistan var, Lazistan var." AKP'li kardeş sen bu işin sonunu az çok tahmin edemiyor musun? AKP'liler neden ısrarla "81 ilin tek merkezden yönetilmesi mümkün değil, bölgesel yönetimler şart" deyip duruyor?
Tünelin ucu bombok bir yere çıkıyor benden demesi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
25 / E
-
Meslek
Dijital Pazarlama
-
-
Ad Soyad
F** O**
-
-
-
Ticaret
190, (%100)
Arkadaşlar hemen siyasete vurmaya gerek yok :)
1 kişi bu mesajı beğendi.
prestij