Hocam erinmeden bu kadar uzun cevap yazmışsınız. Sağ olun.
Dıştan bakınca kimin ne acısı var kimin rengi ne belli olmuyor. Dediğiniz gibi körü körüne tarafgir olanlar hemen karşıt görüşü yaftalama pkk dinsiz ilan etme gibi durumlara varıyor.

Birde millet olarak anladığımız, anlamadığımız her şey hakkında sanki o işin uzmanıymış gibi yorum yapma huyumuz var ve saatlerce konuşsak bir yere varamıyoruz.

Birde bir kısım arkadaşlar meslek icabı veya önceden bir şekilde aktif siyasette bulunup işin pis yönlerini görmüşler tiksinmişler.

Üniversitede Kimya hocamız vardı 3 yıl devlete bağlı olarak gıda denetçiliği yapmış. Gıda üreten farbrikaları denetlemiş. Ondna sonra eve yağ un yiyecek alamaz oldum diyor çünkü hepsinin nasıl üretildiğini gördüm diyor. Keşke bu işi yapmasaydım diyordu. Bazı arkadaşların durumu buna benziyor.

Bir insan birinden soğumuşsa onu sevmemeye başlamışsa sevmemek için bahanesi çok olur. Sevenin de aşık olmuş ya ne yapsa onu öyle iyiye yorumlar.


Ben nazikçe cevap yazdığınız için teşekkür ederim. Elimden geldiği kadar siyasi yorumlara yorum yazmamaya dikkat ediyorum çok vaktimiz alıyor.

Ben genelde bu tarz paylaşımlara yorumlara katılmamaya çalışıyorum çünkü havanda su dövüyoruz bir şeyi değiştiremiyoruz. O kadar vakit gidiyor. Bunun yerine kendi sitemle uğraşabilirim diyorum ama işte Türküz ya


Teşekkürler herkese