-
-
Yaş/Cinsiyet
45 / E
-
Meslek
Sosyolog
-
-
Ad Soyad
M** S**
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Hesabım kapatıldı konuları çoğalmaya başladı. Ben sanmıyorum ki buradak hiç kimse kendi reklamlarına tıklayacak kadar aklını yesin bu işlerle uğraşanlar bilirki Google bunu afftemez peki nasıl oluyorda kapanmaların çoğu "Geçersiz tıklama" gibi nedenlerden oluyor. Şimdi benim tezim Google bunu bilerek yapıyor sonuçta itiraz edemiyoruz niye böyle oldu bir açıklama getirin görelim kim tıklamış nasıl tıklamış diyemiyorsunuz tam bir derebeylik ben yaptım oldu mantığı sen bir siteye 200 taban limit koy Tükiye şartlarında bu 200 TL toparlmak nerden baksan üç ay ve bu üç aylık sürede reklamlarını paşalar gibi sitede yayınlat sonra 200TL dolunca geçersiz tıklama de hesabı kapat işte burada ben art niyet arıyorum ve Google Türkiye ofisi diye bir yer var acaba burada ki arkadaşlar ne yapar kullanıcıya cevap vermek dışında çok merak ediyorum.. Yani sonuç olarak site sahipleri Google dışında seçenekleri araştırma vakitleri geldi. Google dan gelir elde etmek imkasız hale geldi. Bir sabah uyanırsınız hesabınız kanamış işte bu kadar.. açıklama neden vb hiç birşey yok..