Merhabalar
Son 2 sezonu yönetici olmak üzere toplamda 7 sene boyunca çalıştığım mağazacılık sektörünü geçirdiğim sedef hastalığından ötürü 2 ay önce bıraktım.Stres dolu çalışma hayatımı bir kenara bırakıp genç girişimci olmaya karar verdim.Hali hazırda hem dinlenme hemde bir marka oluşturma çabası içerisindeyim.Yine tekstil kıyafet ev dekorasyonuyla ilgili üzerine kurduğum, 7 sene boyunca üst düzey iş adamlarına bayanlara orta halli insanlara yaptığım stil danışmalığını blog yazılarına dökmeye başladım.Kurduğum bu blog sitesinde modayla ilgili görüş ve tavsiyelerimi,belirli bir kitleye ulaştıktan sonra ise, blog içerisinde sosyal yardım projesi oluşturup kimsesiz veya maddi olanağı olmayan insanlara, sitemizi ziyaret eden maddi olanağı yerinde olan veya, az kullanılmış kıyafetleri vermek isteyen kişilerle buluşturup etkinlik düzenlemek istiyorum. Yine site için ilerleyen süreçte reklam gelirlerinin bir bölümünü maddi problemi olduğunu,yardıma ihtiyacı olduğunu gördüğümüz kişilere ufakta olsa yardımda bulunmak istiyorum.Bu süreç içerisinde hosting olarak destek vermek isteyen arkadaşlar varsa benimle iletişime geçebilir.Şuan kullandığım hosting firmasının ilgisizliğinden ötürü hosting sponsor aramaktayım.

İyin günler dilerim.