çok güzel olmuş
teşekkürler hocam :)
Themeforest'ta satacaksanız yanlılmıyorsam mashshare için ticari lisansını satın almanız gerekiyor. Hangi yapışkan sidebar eklentisini kullanıyorsunuz bilmiyorum ama yüksek ihtimal onun içinde ticari lisans isteyecekler sizden. Açık kaynak veya wordpress eklentisi olması bir şeyi değiştirmez.
ikincisi themeforest'ta tipografiden reject yeme ihtilamınız var tipografi çok zayıf kalmış, kişisel olarak fontu beğenmedim.
Son olarakta tr forumlarında satış için yeterli ama themeforest için yetersiz olarak görüyorum ama pes etmeyin devam edip bitirin ve inceleyen kişinin reject açıklamasına göre geliştirmelere devam edin.
ikincisi themeforest'ta tipografiden reject yeme ihtilamınız var tipografi çok zayıf kalmış, kişisel olarak fontu beğenmedim.
Son olarakta tr forumlarında satış için yeterli ama themeforest için yetersiz olarak görüyorum ama pes etmeyin devam edip bitirin ve inceleyen kişinin reject açıklamasına göre geliştirmelere devam edin.
Sağolun hocam tam bu tarz bir eleştiri bekliyordum, sidebar için eklenti kullanmadım, jquery ile yaptım. Mashshare sıkıntı çıkaracaksa kaldırır yerine kendim bir şekil yaparım artık hocam uyarı için teşekkürler :) Tipografi işini en sona buraktım hocam :) Başka gördüğünüz kusurlar varsa yazarsanız sevinirim, teşekkürler tekrardan hocam :)