webteoneno adlı üyeden alıntı

Şu güzel ülkenin kuruluşundan itibaren Yüce Lider ATATÜRK haricinde(tüm konuşmamda geçerlidir.) hiçbir yönetici yönetime, gelişmeye önem vermedi, vermez de. Ülkemizde iyi konuşabilen yönetiyor ve ne yaparsa yapsın millet de hala onu Mehdi gibi görüyor. Her yönetici ülkeden ne kadar kazanabiliriz veya görüşümüzü nasıl dikte edebiliriz diye uğraşıyor.
Günümüzda Ata'nın içkisi, sigarası ile uğraşıldığı kadar sanat ve bilimle uğraşılsaydı mükemmel bir yerde olabilirdik. Klişe bir örmek olacak ama yabancılar neredeyse uzaya taşınacak, biz hala adil kullanım kotası ile uğraşıyoruz. Bu adil kullanım kotasını herhangi bir yöneticinin kaldırması kaç kalem hareketini alır ? Ülkemiz cahilleştirilmeye, Türklükten ümmetciliğe, arapçılığa, cahilliğe yönlendirilmeye çalışılıyor.
Şahsen okulum bitince anında yabancı ülkede yaşamayı düşünüyorum.
Ben yıllarca didinip, çalışıp, uğraştıktan sonra yöneticilerin sorumsuzluğu yüzünden sıkıntılara girip terör veya suriyeliler yüzünden can veremem, onun yatlarda gezen oğulları ölsün.
Kısacası yine kurtuluş için tek yol kalıyor ille de Ulu Önder Ata'nın yolundan gitmek...


Haklısınız... yurt dışına cikmak orada yasamak en iyi yol hic değilse adamlar bilimle ugrasiyor bizimkiler @bekirbulut 'un dedigi gibi "Okutulmuş pirinçi yemek sevap mıdır (hocam)..?" Yolundalar...