Site adresi (Domain): CANIKOM (canikom)
Uzantısı: NET
Domain Firması: İsimtescil ®
Domainin Kaydı: 6 Yıl 8 Ay Önce
Açık Artırma Başlangıç Fiyatı: 200 TL
Açık Artırma Artırım Fiyatı: En az (minimum) 20 TL
Açık Artırma Sonlanma Süresi: Son Tekliften Sonraki 48 Saat Sonra Sonlanır
HEMEN AL FİYATI: 1.500 TL
ÖDEME: Kesinlikle Vakıfbank / Havale ve Eft geçerli (İstisnasız ödeme alındıktan sonra domain devredilir)
SCRİPT: Arkadaşlık scripti kesinlikle orjinal ve domaine lisanslıdır. (script yine *** üyesi bir arkadaştan satın alınmış ve kurdurulmuştur)
LOGO: Ücret karşılığında yaptırılmış güzel bir LOGO'ya sahiptir.
NOT: Domaine ayrı bir para ödedim, daha sonra scripte ayrı bir para ödeyerek kurulum aldığım kişi tarafından gerçekleştirildi. Yaklaşık bana bunların maliyeti 1.750 ila 2.000 TL arasıdır. Büyük hedeflerim ve yapacağım işler vardı. Fakat zamanımın darlığı, bütçemin yetersizliği, işlerimin bozulması buna bağlı olarak gelirimin düşmesi bu projeden beni geri durmama neden oldu. Bu tür siteler sahibine çok kazandıran yapıtlardır, bunu herkes en az benim kadar iyi bilir. Eğer bu işe meyilli olan ve vakti olan varsa hiç beklemesin bu güzel ismi bir daha bulamayabilir hemen alsın derim. Ayrıca hiçbir reklam çalışması veya site ile alakalı tabiri caizse kılımı kıpırdatmadığım için herhangi bir giriş-çıkış , üye kaydı bulunmamaktadır. Aklıma gelen bunlar ayrıca bir şey sormak isteyen varsa PM atabilirler. Alana hayırlı olması dileğiyle...