karaperde
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
32 / E
-
Meslek
Hemşir
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
arkadaşlar kız arkadaşımdan ayrıldım, 2 yıllık bir beraberlikti. Anlaşamadık karşılıklı anlayamadık birbirimizi. Yanmaktan hislerim kayboldu sanki , ne bir mantığım ne bir amacım ne başka birşeyim kaldı. Sanki amaçsız yere yaşamak için yaşıyorum arkadaşlar yardım edin lütfen ne yapmalıyım ne yapmamalıyım var mı bilgili tecrübeli arkadaşlar aramızda. İlk sevgilimdi 18imde açan 20mde solan çiçeğimdi sanki.
-
-
Yaş/Cinsiyet
- / E
-
Meslek
pc
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
:D Ne Adamsın Len Adam Var Annesi Ölünce Bu Kadar Üzülmüyor :D SAna Kızmı Yok Kardeş Takma Bak Keyfine Gelip Geçeer Ayarlarız Bi Dene DAha :D
2 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
..
-
Ad Soyad
M** E**
-
-
-
Ticaret
10, (%100)
Bu yollardan herkes geçmiştir muhtemelen ilk aşık olduğun kız. İlk aşklar unutulmaz kardeşim, ya tekrar kazanmaya bakacaksın ya da unutmaya çalışacaksın oda 'çok zor'
Onur89TR
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
.
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Bana göre aşk cinsel çekimden ibarettir. İleride çekici olduğunu düşündüğün çok kişi çıkacak karşına. Unutmaya çalış derim.
1 kişi bu mesajı beğendi.
-
-
Yaş/Cinsiyet
35 / E
-
Meslek
SEO Strateji Uzmanı
-
-
Ad Soyad
A** Ö**
-
-
-
Ticaret
11, (%100)
Şimdi kardeşim kendi görüşümle söyleyeyim...
Dünyada 5,5 Milyar Kadın, 2,6 Milyar Erkek var... Ben mi arayayım onları? Gelirse sonuna, gelmezse ekime, giderse de kasıma kadar :D :D :D
Müziğe yönelebilirsin. Ben öyle yaptım 2 yıldır bağlama çalıyorum aşk mış meşk miş umrumda değil...
Bence sabret AİLENİN bulacağı kız ÇOK DAHA sağlam kişidir... Gelip geçici şeylere kafanı takma tavsiyemdir.
-
-
Yaş/Cinsiyet
31 / E
-
Meslek
Güvenlik Ekipmanları
-
-
Ad Soyad
Ö** B**
-
-
-
Ticaret
3, (%100)
Allah Yardım Etsin
MaxTeknoloji.Net - Bozkurt.Net.TR
tam1facia
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
36 / E
-
Meslek
internet kafe işletmeciliği
-
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
19, (%100)
takma kafana bak daLqana herkez'in başından böyle olaylar geçmiştir unutursun zamanla :) fazla da üzülme kafana takma yarın başka bi erkekle görürsün daha da çökersin onun için en yakın zamanda sen başka birini bul bence :)
3579
WM Aracı
Anonim Üyelik
-
-
Yaş/Cinsiyet
- /
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
1, (%100)
Ben bir çeşit insan sevmez olduğum için bu konu hakkında fazla yorum yapamam, ama sevdiğim bir söz vardı ve aşkı çok güzel anlatıyordu;
"Hayalinizdeki ruhları, beğendiğiniz bedenlere koyup adına aşk diyorsunuz"
Bu durumda hayalinde o ruh olduğu ve bedeni ilgi çekici gelen/gelecek birisi olduğu sürece sürekli aşık olacaksın. Tek yapman gereken kendin dışında hiçbir şeyi umursamamak. Hiç kimse üzülmene değecek kadar değerli değil.
Hazır söz paylaşmışken bir tane de şöyle bir şey diyeyim;
Allah insanları önce yanlış insanlarla tanıştırırmış, doğru kişiyi bulduğunda onu tanısın ve değerini anlasın diye... Demek ki bu değilmiş. :)
Bende söz bol da ... :D
fhuner
Üyeliği Durdurulmuş
Banlı Kullanıcı
-
-
Yaş/Cinsiyet
37 / E
-
Meslek
-
Ad Soyad
** **
-
-
-
Ticaret
0, (%0)
Ben 3 yıl nişanlı kaldı ve asker sonrası ayrıldı evet cok koyuyor ben bir ay aklımdan silemedim sonra bir ayetle dirildim ' Allah kuluna kafi değil mi ' yani şuan onu unuttum güzel birlikteliğimvar allah için ama suna emin ol bir çok sey evlenmeden önce oluyorsa yani sevgilier aşklar yavaslıyor veya bitiyorsa bence hiç üzülmememlisin o gerçek sevgi değildi zten.Ve sen eğer gerçekten sevseydin burada yazmaz sanala girmez geçer kenarda ağlardın belki günlerce...
1 kişi bu mesajı beğendi.