underworld Link tl çalışanı değilim. Ancak bildiklerim ve gördüklerim doğrultusunda 100 şikayet konusunun 59 fake. Yani ya bot yapıp banlanınca ağlayanlar ya whoip çekip bilgisayarını click e bırakıpta parası verilmeyenler yada sahte hit gönderenler. Piyasada hatrı sayılır bir süredir bulunduğu icin konuşuyorum. Link kısaltma işi sana göre bana göre gereksiz yada alternatifi cok olan bi olay olabilir ama yeni başlamak isteyen hevesli kişilerin yanılmaması icin söylüyorum. Daha önce kullandığım icinde sistemlerini az cok biliyorum. Multi üyelik konusuna gelince iki tane üyelikleri vardı diye biliyorum biri link tl adına birisi de yeni projeleri olan adtictac adına link tl önceden zaten banlanmıştı adtictac'sa bahsi gecen kısaltma servisinin ait olduğu kişilerin başka bir projesiydi. Yani azıcık düşününce o üyelik üzerinden adtictac projesi ile ilgili *** kullanıcılarına hizmet vermek hedefleri olduğunu anlamakta zor değil. Yani bu multi olarak değil grup şirketi gibi de hayal edebilirsin. Kaldı ki link tl hesabının banlı olduğunu göz önüne alırsak Kullandıkları tek hesap yani ortada bi multilikte yok. Sebep yokken ban atılması ve modların gevşek tavırları az cok alıntıladığın mesajımı doğrular tarzda.