lostyazilim
tr.link

3 Ay Sonrası İçin SEO

21 Mesajlar 3.368 Okunma
acebozum
tr.link

Cry Cry http://www.kolbozuk.net Kullanıcı
  • Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)

nactumu adlı üyeden alıntı

birkaç gün önce ingilizce makale okumuştum google'da güncellenen 50 maddelik bi makaleydi görsel sayfasındaki resimlerde falan değişiklikler yapılmış şeklinde gereksiz 49 madde bide webmasterları ilgilendiren bir madde yanlış çevirmediysem " google daha güncel ve yeni konuları daha üst sırada tutar" diye bir maddeydi.

Orada anlatmaya çalıştığı güncel bloglar daha üst sıralarda olur. Eğer yanlış anlamadıysam.

wmaraci
reklam

nactumu nactumu WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 21.04.2012
  • Yaş/Cinsiyet 31 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Mesajlar 154
  • Beğeniler 1 / 30
  • Ticaret 9, (%100)

Cry adlı üyeden alıntı

Orada anlatmaya çalıştığı güncel bloglar daha üst sıralarda olur. Eğer yanlış anlamadıysam.

dediğim gibi o makaleyi okurken mozilladaydım google translate kullanmamışdım kendi kelime bilgilerimle çevirebildiğim kadar çevirmiştim ama örnekleyecek olursak;

10 nisanda shiftdelete.com da Max Payne 3 çıkış tarihi başlıklı bir konu açıldı mesela bugünde aynı başlıkla güncel konu açtın normal şartlarda pr değerlerini falan göz önünde bulundurursan shiftdelete daha üst sırada olması gerekiyor.O maddeninde amacı sanırsam daha yeni konu daha yeni bilgiler vardır mantığıyla üst sıraya atıyor.

Google'ın resmi sitesindeki bir yazı değildi o yüzden ne kadar da doğru olabilir bilyorum sadece fikrimi paylaştım.

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)
Bunun için 1 ay yeterlidir... Özgün güzel bir makale, konu ile ilgili resimler, video ve fragmanlar ile güzel bir sayfa tasarlayabilirsiniz. Ona göre title, keywords ve description yazmanız gereklidir. Oyunun açılacağı 1 hafta kadar önce konu içerisine 1 er paragraf yazı yazarsanız (Bazı kıstaslarda) ilerleme olacaktır. Dış seo için ise konuyu imleme gibi (Devamı meslek sırrı :) ) düz sistemde çalışma yaparak ilerletebilirsiniz.

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)

SeoMakale adlı üyeden alıntı

Bunun için 1 ay yeterlidir... Özgün güzel bir makale, konu ile ilgili resimler, video ve fragmanlar ile güzel bir sayfa tasarlayabilirsiniz. Ona göre title, keywords ve description yazmanız gereklidir. Oyunun açılacağı 1 hafta kadar önce konu içerisine 1 er paragraf yazı yazarsanız (Bazı kıstaslarda) ilerleme olacaktır. Dış seo için ise konuyu imleme gibi (Devamı meslek sırrı :) ) düz sistemde çalışma yaparak ilerletebilirsiniz.

Yani demek istediğiniz sadece index mi olsun? Umarım yanlış anlamamışımdır :)

wmaraci
wmaraci

WSBGDH WSBGDH Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 12, (%100)
Tabii olur, 3 ay sonrası SEO diye bir kavram yoktur. 1 haftalık siteye'de dış optimizasyon yapılır. Ama nasıl mı? Rekabeti çok az olan kelimeler için geçerlidir yeni SEO mantığı. Popülaritesi yüksek olan hedef kelimelerde gidipte yeni domaine backlink kasarsanız filtreyi bi' güzel yersiniz.

Kasımda çıkacak olan oyunu, oyun forumlarından, oyun sitelerinden takip edin, haberleri sitenize özgün bir dille yazın. Aynen bu şekilde devam edin. Sağlam olsun diyorsanız hiç link çıkışı yapmayın sitenizden. Sitenize linkte almayın 2 ay boyunca. Kasıma kadar özgün haberlerle devam edin. Kasıma kadar girdiğiniz içerikle zaten sizi geçecek kolay kolay birini bulamazsınız.

Geçen biri olursa, dış SEO'yu o zaman düşünürüz, domainimiz yaşlandı. :)

AydinOzturk AydinOzturk WebMaster & SEO Uzmanı Kullanıcı
  • Üyelik 15.12.2011
  • Yaş/Cinsiyet 35 / E
  • Meslek SEO Strateji Uzmanı
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad A** Ö**
  • Mesajlar 679
  • Beğeniler 66 / 300
  • Ticaret 11, (%100)

Cry adlı üyeden alıntı

Yani demek istediğiniz sadece index mi olsun? Umarım yanlış anlamamışımdır :)

Aynen öyle :) Şimdi bir yazı yazmışsındır önceden bilgilendirme gibi oradan daha faydalı olur.

Kendimden örnekleyeyim. Pr güncellemesi gelmeden 1 ay önce ben bir yazı yazmıştım. İlk başlarda haftada 20 30 kişi giriyordu. Pr güncellemesi haftası 100 kişi girmeye başladı. Pr güncellemesi olduğu gün yanlış hatırlamıyorsam 1600 Kişi girmişti. Oysaki hiç bir içerik eklememiştim. Öyle yazdığımla kalmıştı. Aranma sonuçlarından baktım her aranmada 1nci sayfadayım...

Ona göre title, description ve keywords hazırlamış, içeriğimi ona göre yazmıştım. "O" kıstaslara dikkat edeceksin...

Bu arada sağlam kaynaklara, konu ile alakalı yerlere link çıkışı yap. Dışarıya link vermek "İYİ BİR ŞEYDİR". Unutma.

• Üyelik 07.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 27 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 870
  • Beğeniler 58 / 170
  • Ticaret 5, (%100)
Gelen yorumlar birbiri ile bayağı çelişiyor.

WSBGDH WSBGDH Üyeliği Durdurulmuş Banlı Kullanıcı
  • Üyelik 18.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 34 / E
  • Meslek Webmaster
  • Konum Ankara
  • Ad Soyad ** **
  • Mesajlar 38
  • Beğeniler 0 / 10
  • Ticaret 12, (%100)

Cry adlı üyeden alıntı

Gelen yorumlar birbiri ile bayağı çelişiyor.

Herkes SEO'culuk oynuyor o yüzden olabilir mi?

Siz sitenizi hazırlayın ve haberlerinizi girmeye başlayın yapmanız gereken tek şey bu.

snndgny snndgny WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 13.02.2012
  • Yaş/Cinsiyet 36 / E
  • Meslek Serbest Meslek
  • Konum İstanbul Avrupa
  • Ad Soyad S** D**
  • Mesajlar 322
  • Beğeniler 6 / 73
  • Ticaret 22, (%100)
Şu anda site içi seo yaparsan ve bunu dış seo ile desteklersen düzgün bir şekilde google bunu görmezden gelmez hatta oyun çıktığı zaman oyun hakkında geçmiş zamandan beri doğru bilgiler verdiğin için o kelimelerde seni lider başlatır ve aşağıya bile düşürmez diye düşünüyorum.

TechnicaL TechnicaL Ruhumun Afrikası Kullanıcı
  • Üyelik 08.10.2011
  • Yaş/Cinsiyet 32 / E
  • Meslek -
  • Konum İzmir
  • Ad Soyad H** Ş**
  • Mesajlar 195
  • Beğeniler 13 / 81
  • Ticaret 2, (%100)
Sizde SEOPod.Net'in yaptığı gibi yapabilirsiniz mesela :) ama SEOPod gibi bir tanıtım yaptıktan sonra böyle sözünde durmamazlık yapmayın ya da süreyi çokta uzun tutmayın.Yani bence ; çokta önceden yapmanıza gerek yok.2-3 hafta önceden yapsanız bile olur , hatta daha iyi olur.Böylelikle çıkaracağınız oyunu bekleyenleri çok bekletmezsiniz.

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al