netbozum
wmaraci reklam

Godaddy domain transferimi onaylamıyor

3 Mesajlar 523 Okunma
Toplam 3 mesaj ve 523 görüntüleme
acebozum
KaplanBozum

proteemo456 proteemo456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 493
  • Beğeniler 50 / 50
  • Ticaret 21, (%95)
Merhabalar .co uzantılı bir domainim var ve yabancı bir diğer firmaya transfer etmek için gerekli işlemleri yaptım üzerine yaklaşık 100 liradan fazla bir ücret ödedim fakat taşımak istediğim firmadan reddedildi yanıtı aldım godaddy tarafından da bir mail gelmiş transfer istediğin reddedildi şeklinde ve şunlar yazıyor mailde

"Talep ettiğiniz aktarım reddedildi, çünkü GoDaddy Alan Adı Sahibi Değişikliği politikasını kabul ettiğinizde 60 günlük bir aktarım kilidini seçmiştiniz.

Güvenlik nedenleriyle, alan adı sahibinin adını, soyadını veya kurum adını değiştirirseniz, alan adını aktarımına 60 günlük bir kilit konulacağını onaylamaktasınız. Onayını verdiğiniz için, Alan Adı Sahipleri arasında Kayıt Aktarımı konulu ICANN Politikasının Bölüm 3(6) içeriği, aktarım talebinizi reddetmemize izin vermektedir. "
müşteri hizmetlerini aradığımda ise .co uzantısının farklı bir kilidi olduğunu 2018e kadar transfer yapamıyacağımı söylediler bunun doğruluk payı nedir?

wmaraci
reklam

MesuT MesuT Kullanıcı
  • Üyelik 02.02.2017
  • Yaş/Cinsiyet 26 / E
  • Meslek Öğrenci
  • Konum Mersin
  • Ad Soyad M** C**
  • Mesajlar 1829
  • Beğeniler 1585 / 557
  • Ticaret 2, (%100)
Domainler 60 gun gecmeden transfer edilmiyor transfer islemide bazen 25-30 gun surebilir

proteemo456 proteemo456 WM Aracı Kullanıcı
  • Üyelik 10.06.2015
  • Yaş/Cinsiyet 28 / E
  • Meslek PC Programcılığı
  • Konum Bursa
  • Ad Soyad B** S**
  • Mesajlar 493
  • Beğeniler 50 / 50
  • Ticaret 21, (%95)
Domaini alalı 2 ay oldu hocam yakın zamanda irtibat numarasını değiştirmiştim ama ondan kaynaklı mı acaba 60 günlük engel diye merak ediyorum benim asıl öğrenmek istediğim .co uzantılı domainlerde böyle 1 senelik kilitler olduğu doğru mu çünkü müşteri temsilcisi öyle söyledi

wmaraci
wmaraci
Konuyu toplam 1 kişi okuyor. (0 kullanıcı ve 1 misafir)
Site Ayarları
  • Tema Seçeneği
  • Site Sesleri
  • Bildirimler
  • Özel Mesaj Al